Uyanık Olun
-
acayip servet yaptilar diyolar
-
İstanbuldakiler almıyor. aptal değiller! Saksı değil onlar.!!!! İlk ekrana gelen videoda bal şeysi vardı da bulun izleyin. :)
palakan229 tarafından 03/Şub/13 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen birisi aradı tablet satmaya çalışıyor. Dedim ben zaten teknolojiyi aktif kullanıyorum siz tavsiye isterseniz ben size anlatayım. Sonra direk kapattı zaten. Uyuz oluyorum telefon numarasını buluyorlar mail adreslerini zaten demeye gerek yok. Ne zaman önüne geçilecek valla bilmiyorum. Şimdilik böyle bakalım.
Bir de köye biri gelmiş 2 kilo bali 10 liraya babama satmislar. Bana demez mi hic bal tadi yok diye ben de ucuz etin suyu kara olur dedim. Zaten yiyememisler bende salladim balkondan aşağıya. Ne olduğu belirsiz. Harbiden özellikle kirsal kesimlerde insanlarda hala güven çok o yüzden cok çabuk kaniyorlar.
-
gittide satanlar vaar.onlar saglammı acaba
http://urun.gittigidiyor.com/yiyecek-icecek/kackar-karakovan-bali-100-dogal-yepyeni-1-4-kg-73694008
-
Balyoz99 bunu yazdınights_judge bunu yazdı
bu kadar "salak!""cahil!" bir millet olduğumuza inanasım gelmiyor..telefonla arayıp bal kakalayanlar, telefonla arayıp ben savcıyım diyenlere "milyarlar"gönderenler, telefonda kontor karşılığı "sex" yapanlar vsvs..nereye gidiyoruz ya..
Cahillikten değil açgözlülük, uyanıklık ve korkudan oluyor bunlar.
Uyanık olduklarını zannetmekten oluyor, gerçekten uyanık olsalar bu tuzağa düşmezler.
-
İzleyemedim. Birisi izah edebilir mi hayrina
-
beyin bedava.
-
Bi şeyin reklamını çok yapıyorlarsa almayacaksın zaten.
-
Link bozuk,
-
nights_judge bunu yazdı
bu kadar "salak!""cahil!" bir millet olduğumuza inanasım gelmiyor..telefonla arayıp bal kakalayanlar, telefonla arayıp ben savcıyım diyenlere "milyarlar"gönderenler, telefonda kontor karşılığı "sex" yapanlar vsvs..nereye gidiyoruz ya..
+1
Geçen haberlerde gördüm, ünlünün biri telefonla arayıp ben savcıyım terör örgütü adınıza numara açmış sizi temize çıkarmamız için vericeğimiz hesap numarasına 50.000 tl yatırcaksınız demiş adam gitmiş anında yatırmış tvde ağlıyodu :D Çok salak milletimiz var çok