Uyanmakta Zorlananlara :)
-
1-)Tırmanan Saat: Saat çalamaya başlar başlamaz yukarı doğru tırmanmaya başlıyor ve zamanında uyanmazsanız merdivene ihtiyaç duyuyorsunuz.

2-)Puzzle Saat: Saati durdurmak için puzzle ı çözmeniz lazım.
3-)Uyan yada Lanetlen: Eğer zamanında uyanıp boğazını sıkmazsanız işiniz oldukça zor demektir. Çünkü bu saat lanetli.
4-)Yüksek Teknoloji: 95 db ses, tireşim, dönen polis lambaları emin olun uyanmama gibi şansınız olmayacak.
5-)Düğmeyi Bul : Bu saati durdurmak için doğru düğmeyi bulmanız gerekiyor.
6-)Tavuk ve Yumurta: İsmi ilginç olsada yapmanız gereken yumurtaları tekrar sepete yerleştirmek.
7-)Gezgin Saat : Siz onu durdurana kadar odanın içinde tur atıyor. Yataktan kalkamayanlar için birebir.
8-) Kaboom : Çok yüksek sesi ile komşularınız bile uyandırmaya aday.
9-) Ara ve Bul : Çalmaya başladığında harekete geçiyor ve biyerlere saklanıyor. Zamanında uyanıp bulamazsanız vay halinize.
uykusu ağır olanlara ilan olunur.. :)
-
haha direk camdan atarım ama kaybolan iyiyimiş
-
su ucan saat bide puzzle 'sı ne kıl eder ha :D
bizde var hamdi bey 'in aradığı telefon varya onun melodisinden :D
bi kere gardolap 'ın üstüne koydum kapatmak için uykunun içine ettik üst komsu delirmiştir heralde o sese :D
ama ben hafta sonları bile saati 7 'ye kuruyorum uykudan kalkıp yeniden yatmak öyle rahat oluyoki anlatamam yok böyle bişey :D
-

en canlısı buymuş :)
hocam satılıomu bunlar yada nerden buldun ? -
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
en canlısı buymuş :)
hocam satılıomu bunlar yada nerden buldun ?
-----------------------------ilginç icatlar olarak mail adresime gelmişti bende burda paylaştım :) istediğin o saatten banada lazım nerede satıldığını bilen varsa söylesin sipariş edelim :)
-
Valla iyi icatlar, Cep Telefonunu bile kursam kalkar Susturur yatmaya devam ederdim. :)
-
hacı uyanmada sorun yok uyandıktan sonra uyanık kalmada sorun war :D
-
ShockMan bunu yazdı:
Valla iyi icatlar, Cep Telefonunu bile kursam kalkar Susturur yatmaya devam ederdim. :)
-----------------------------benim telefonum baya hayvani bi ses çıkarıyor.
bende telefonu kurup benden uzak bi yere koyuyorum :)
kapatmak için kalkmazsam benden sonra uyanacak olması gerekenler de uyanacağı için (mesela babam ki uyanması kötüye işaret :)) kalkmak zorunda bırakıyor.
yani yüksek sesli telefonunuz varsa bunlara gerek yok fakat insan istemiyo da değil :)
-
1-)Tırmanan Saat: Saat çalamaya başlar başlamaz yukarı doğru tırmanmaya başlıyor ve zamanında uyanmazsanız merdivene ihtiyaç duyuyorsunuz.
ahahaha bu güzelmiş :D
-
Uyumakta zorlananlar için bir şeyler yok mu :|
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
Uyumakta zorlananlar için bir şeyler yok mu :|
-----------------------------olmazmı :)
tırmanan alkol serilerinden verelim :P