Uydu Lnbsi Hakkında Bilgi İstiyorum.
-
-
-
-
yunusdogan bunu yazdı
Onlar Türksat uydusunda yok. Şimdi baktım dediğim gibi sadece TRT 4k varmış.
https://www.turksat.com.tr/uydu/yayincilik-hizmetleri/turksat-frekans-listesi?kanal=&paket=&kapsama=&uydu=&polarizasyon=&yayin=4k&sifreleme=
-
Hacilar konu disi ama bu now tv ve t8 neden donuyor. Diger kanallarda bisey yok. Sinyal kalitesi%70 ve güç %90 güncellemede yaptim kanallara manuel olarakta girdim ama hala ayni ortak 6lı Lnb var komşularda sorun yok
-
Beyaz tv now ve tv8 en kıytırık frekansta çalışır çanak kaliteli olacak ayrıca ayar yapan cihaz kaliteli olacak ve hassas kanallar açıkken ayar yapılacak
-
Enquinx35 bunu yazdı
Hacilar konu disi ama bu now tv ve t8 neden donuyor. Diger kanallarda bisey yok. Sinyal kalitesi%70 ve güç %90 güncellemede yaptim kanallara manuel olarakta girdim ama hala ayni ortak 6lı Lnb var komşularda sorun yok
TV'nin yanında modem varsa modemi kapatıp ve evdeki telefonları uçak moduna alıp dener misin ?
mkyb tarafından 01/May/26 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Teşekkürler arkadaşlar.. çok yardımcı oldunuz..
-
Bizim de evde Grundig akıllı tv var anasını satayım tüm ayarları YouTube'daki gibi yapıyorum sinyal almıyor. Bi ara olur gibi oldu sonra yine gitti kanallar.
disec lnb hepsine küfür edip kapadım
-
Bu arada bir bilgilendirme yapayım İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara'nın büyük bir kısmında bir süredir DVB-T2 yayını başladı. Şuan 17 tane kanal var ve 1080p formatında HD olarak yayın yapıyorlar. Çanak antenle uğraşmak zorunda değilsiniz.