Uydu Yayını Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    Çok saygıdeğer müridler. Bu uydu yayını yapmak için izin falan isteniyo onu biliyorm fakat nasıl uydu yayını yapılır =) bilen arkadaşlar varsa yardım ederse çok sevinirim. Çok araştırdım ama hiç bir şey bulamadım. Yani ne gerekir, ne kadar tutar vs vs. Yayın kalitesi falan da var.. Neyse yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    hiçbir bilgim yok benimde ama Tuncay Özkan kanaltürk'ü satışındaki süreçte kanalın ona yıllık maliyetinin 10milyon dolar olduğunu söylemişti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Vay hoca olursa şöyle sağlam bir kanal aç Spice Platinum gibi :P

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    TheLastWar bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiçbir bilgim yok benimde ama Tuncay Özkan kanaltürk'ü satışındaki süreçte kanalın ona yıllık maliyetinin 10milyon dolar olduğunu söylemişti.
    10 milyon dolar oha :D    kredi çekmeye gitsem sopayla kovalarlar heralde :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca digital uydu kurulumu ve recierver hakkında çok bilgim var 3 sene bu işi yaptım bi gün bu işin içindeyken kanal açma uydu yayını falan düşündüm bi araştırım dedim nedir neye maloluyo kesin bişey bulamadım nette ama çalıştığım teknik servisin sahibi çok para gerektiğini söyledi sadece lisans sözleşmeleri için izin yetmiyo sadece onlar için yaklaşık 10.000 dolar falan ödüyomuşsun yani sen bu konuyu açmamış ol :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sadece merakım şaştığı için soruyorum neden uydu kanalı açmak istiyosun ??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:
    hoca digital uydu kurulumu ve recierver hakkında çok bilgim var 3 sene bu işi yaptım bi gün bu işin içindeyken kanal açma uydu yayını falan düşündüm bi araştırım dedim nedir neye maloluyo kesin bişey bulamadım nette ama çalıştığım teknik servisin sahibi çok para gerektiğini söyledi sadece lisans sözleşmeleri için izin yetmiyo sadece onlar için yaklaşık 10.000 dolar falan ödüyomuşsun yani sen bu konuyu açmamış ol :)
    bi kaç gün kaçak kuçak yaparız yaw :P :D sen bildiklerini anlatırsan yeni nesilllerede yararlı olursun :P =)

10.000 dolarda çok sayılmaz aslında 13 milyar falan,, kanalı açınca para misliyle çıkar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dai bu sadece lisans sözleşmesi için 10.000 dolar  bide bunun teknik bölümü var öncede başka kanal frekansı üzerinden yayın yapma vardı ama onuda engelleyecek sistem geliştirdiler a.q.larım yani bu hemen hemen imkansız ama yok ben bill gates'in yegeniyim diyorsan sana bi kanal açarız bütün teknik işlerinede ben bakarım hacı şakasız zor iş be ama senin için daha detaylı araştırıp pm atarım ayrıca digital uydu hakkında bilgim var kanal şifre kırmalarından tutunda bütün frekanslara kadar  lazım olan arkadaşlar varsa pm yoluyla iletişime geçebilir elimden geleni yaparım :)  

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı:

dai bu sadece lisans sözleşmesi için 10.000 dolar  bide bunun teknik bölümü var öncede başka kanal frekansı üzerinden yayın yapma vardı ama onuda engelleyecek sistem geliştirdiler a.q.larım yani bu hemen hemen imkansız ama yok ben bill gates'in yegeniyim diyorsan sana bi kanal açarız bütün teknik işlerinede ben bakarım hacı şakasız zor iş be ama senin için daha detaylı araştırıp pm atarım ayrıca digital uydu hakkında bilgim var kanal şifre kırmalarından tutunda bütün frekanslara kadar  lazım olan arkadaşlar varsa pm yoluyla iletişime geçebilir elimden geleni yaparım :)  

Doğrusu mu yardımcı olursan çok sevinirim =) bill gates'in torunu sayılmam ama bill gates'in eskdiden bill gates'in torunu olduğunuda sanmıyorum :D (cümleyi yanlış yazmadım dikkat ederseniz anlaşılan bir cümle :D )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilkut
    ilkut's avatar
    Erkek
    hoca sen mirc'de bi kanal aç orda idare et :))

www.gencsiviller.net
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    ilkut bunu yazdı:
    hoca sen mirc'de bi kanal aç orda idare et :))
    mirc'mi kaldı abi yaw :P :D
Toplam Hit: 3303 Toplam Mesaj: 19