Uydu Yayını Yapmak
-
Çok saygıdeğer müridler. Bu uydu yayını yapmak için izin falan isteniyo onu biliyorm fakat nasıl uydu yayını yapılır =) bilen arkadaşlar varsa yardım ederse çok sevinirim. Çok araştırdım ama hiç bir şey bulamadım. Yani ne gerekir, ne kadar tutar vs vs. Yayın kalitesi falan da var.. Neyse yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.
-
hiçbir bilgim yok benimde ama Tuncay Özkan kanaltürk'ü satışındaki süreçte kanalın ona yıllık maliyetinin 10milyon dolar olduğunu söylemişti.
-
Vay hoca olursa şöyle sağlam bir kanal aç Spice Platinum gibi :P
-
TheLastWar bunu yazdı:
-----------------------------
hiçbir bilgim yok benimde ama Tuncay Özkan kanaltürk'ü satışındaki süreçte kanalın ona yıllık maliyetinin 10milyon dolar olduğunu söylemişti.
10 milyon dolar oha :D kredi çekmeye gitsem sopayla kovalarlar heralde :D -
hoca digital uydu kurulumu ve recierver hakkında çok bilgim var 3 sene bu işi yaptım bi gün bu işin içindeyken kanal açma uydu yayını falan düşündüm bi araştırım dedim nedir neye maloluyo kesin bişey bulamadım nette ama çalıştığım teknik servisin sahibi çok para gerektiğini söyledi sadece lisans sözleşmeleri için izin yetmiyo sadece onlar için yaklaşık 10.000 dolar falan ödüyomuşsun yani sen bu konuyu açmamış ol :)
-
sadece merakım şaştığı için soruyorum neden uydu kanalı açmak istiyosun ??
-
sorry_13 bunu yazdı:
hoca digital uydu kurulumu ve recierver hakkında çok bilgim var 3 sene bu işi yaptım bi gün bu işin içindeyken kanal açma uydu yayını falan düşündüm bi araştırım dedim nedir neye maloluyo kesin bişey bulamadım nette ama çalıştığım teknik servisin sahibi çok para gerektiğini söyledi sadece lisans sözleşmeleri için izin yetmiyo sadece onlar için yaklaşık 10.000 dolar falan ödüyomuşsun yani sen bu konuyu açmamış ol :)
bi kaç gün kaçak kuçak yaparız yaw :P :D sen bildiklerini anlatırsan yeni nesilllerede yararlı olursun :P =)10.000 dolarda çok sayılmaz aslında 13 milyar falan,, kanalı açınca para misliyle çıkar...
-
dai bu sadece lisans sözleşmesi için 10.000 dolar bide bunun teknik bölümü var öncede başka kanal frekansı üzerinden yayın yapma vardı ama onuda engelleyecek sistem geliştirdiler a.q.larım yani bu hemen hemen imkansız ama yok ben bill gates'in yegeniyim diyorsan sana bi kanal açarız bütün teknik işlerinede ben bakarım hacı şakasız zor iş be ama senin için daha detaylı araştırıp pm atarım ayrıca digital uydu hakkında bilgim var kanal şifre kırmalarından tutunda bütün frekanslara kadar lazım olan arkadaşlar varsa pm yoluyla iletişime geçebilir elimden geleni yaparım :)
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------dai bu sadece lisans sözleşmesi için 10.000 dolar bide bunun teknik bölümü var öncede başka kanal frekansı üzerinden yayın yapma vardı ama onuda engelleyecek sistem geliştirdiler a.q.larım yani bu hemen hemen imkansız ama yok ben bill gates'in yegeniyim diyorsan sana bi kanal açarız bütün teknik işlerinede ben bakarım hacı şakasız zor iş be ama senin için daha detaylı araştırıp pm atarım ayrıca digital uydu hakkında bilgim var kanal şifre kırmalarından tutunda bütün frekanslara kadar lazım olan arkadaşlar varsa pm yoluyla iletişime geçebilir elimden geleni yaparım :)
-----------------------------Doğrusu mu yardımcı olursan çok sevinirim =) bill gates'in torunu sayılmam ama bill gates'in eskdiden bill gates'in torunu olduğunuda sanmıyorum :D (cümleyi yanlış yazmadım dikkat ederseniz anlaşılan bir cümle :D )
-
hoca sen mirc'de bi kanal aç orda idare et :))
-
ilkut bunu yazdı:
hoca sen mirc'de bi kanal aç orda idare et :))
mirc'mi kaldı abi yaw :P :D