Üye Alımını Kapatın!
-
Tam davetiye aldım, siteye üye oldum. Ana bi baktım üye alımı açılmış 5 dakika geçmeden. Bendeki de ne şansmış arkadaş :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
N0NSt0P bunu yazdı:
Merhabalar. Bende yeni üye oldum ve acıkcası uzun zamandır bekliyorum üye olabilmek için. Yeni üyelerin katılması hepsinin cocuk muhabbeti yapacağı anlamına gelmiyor. Bence ara ara acılması gayet iyi. Böylece forumu takip eden insanlar kayıt yaptırabiliyor. Neden bukadar karşısınız anlayamadım.
-----------------------------Forumu takip eden insanlar zaten destek@tahribat.com'a adam gibi bir açıklama yaptıktan sonra üye olabiliyor..
Ama şurası kötü olmuş :D
Ben üye olduğumda 2 ay kadar çömez takıldım.
Yeniler direk normal üye gibi katılıyor aramıza..
-----------------------------Evet orası ayrı bir mesele.
Cömezlik sistemide gelsin :|
-
Branxian bunu yazdı:
N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar. Bende yeni üye oldum ve acıkcası uzun zamandır bekliyorum üye olabilmek için. Yeni üyelerin katılması hepsinin cocuk muhabbeti yapacağı anlamına gelmiyor. Bence ara ara acılması gayet iyi. Böylece forumu takip eden insanlar kayıt yaptırabiliyor. Neden bukadar karşısınız anlayamadım.
-----------------------------Forumu takip eden insanlar zaten destek@tahribat.com'a adam gibi bir açıklama yaptıktan sonra üye olabiliyor..
Ama şurası kötü olmuş :D
Ben üye olduğumda 2 ay kadar çömez takıldım.
Yeniler direk normal üye gibi katılıyor aramıza..
-----------------------------Ondan haberim yoktu. Ben sadece konuları dışardan bi gözle takip edebiliyordum. Üyelik almaya calısıyordum arasıra. Üye alımı kapatılmıştır yazıyordu. Demek istedğim tüm yeni üyeler sorun cıkarıcak diye birşey yok.
-
Yeni üye olan arkadaşlar için endişelenmeyin arkadaşlar ;
Muridi Tamamen Sil Bu bölüme aşşağıdaki textboxa yazılacak murit tamamen siteden yok edilecektir, açtığı konulardan, yazdığı mesajlara, haberlerden downloadlara attığı yorumlara, ona gelen ve ondan giden pmlere kadar herşey silinecektir. Bu bölüm ID'si yazılan Kullanıcının Herşeyini Database'den Silecektir.
gördüğünüz üzre silinmeleri 2 saniyemizi almıyor... Şuanki açık olma durumuna gelecek olursak, siteye 100 gelecek adamdan 2 tanesi kaliteli gelsin hoşgelsin,geri kalan 98 i zamanla kalın ince eleklerden geçip selleksiyona uğrayacaktır ayak uyduranlar habitatımızda yer bulmaya devam edecek :d relax olun herşey kontrol altında;)
-
bencede direk üyelik kapatılsın üye olmak isteyenlerin direk başvuracağı özel bir mail adresi tanımlansın ve üyelik başvurularının onaylanması için ufak bir kod yazılsın... eski ve söz sahibi üyelerden bir heyet oluşturulsun buradaki üyeler başvuruları değerlendirsin... sonuçta burası tahribat öyle sıradan bir yer değil her önüne gelen üye olmasın adam gibi adam aklı başında terbiyesi yerinde büyüklerini sayan küçüklerini seven haddini bilen elemanlar olsun... ipini koparan gelmesin... direk üyelik için yine kefalet sistemi geçerli olsun...
-
ince eleneceginden emin olun :)
dimi deca
-
underzero bunu yazdı:
dimi deca
-----------------------------askere gitmeden önce 54654 üyelik açsammıki sonra kefilliğe geçince satarım he ? :D
boşverin forum canlanır iyi olur banlananlar geri gelir ben pkk yandaşı dışında banlananlardan pek rahatsız değildim :)
neyse sağlık olsun
HAkkınızı hellal edin Son mesajım :)
-
xzxz bunu yazdı:
ancak dışarıda da bu foruma katkı sağlayabilecek aklı başında insanlar var ayrıca akıl yaşta değil baştadır. elbette herkes gibi bende forumun kalitesinin yükselmesini her konunun okumaya değer bir hale gelmesini isterim bunun için ceza mekanizmasının acımasızca çalıştırılması gerektiğine inanıyorum.
örneğin insanlar farklı fikirlerinden dolayı değil ama ahmaklıklarından, yozluklarından, bomboş bir adam bile olamadığından dolayı, TR AB ye girene kadar TBT den uzaklaştırılsın foruma hiç birşey katmayan iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan dallamalar yaşı ne olursa olsun gereksiz yere veritabanını yormasın bence okumaya çalışıp da sinirlerimizi bozmayalım.
Kısaca üye kayıtları durmasın hatta kayıt olmak için referans fln da gerekmesin ama farklı görüşler değil ahmaklık cezalandırılsın.
-----------------------------Tamamıyla Katılıyorum (Bu arada İlk Mesajım Oldu :D ) Forumu Takip Eden Bir İnsanım Konulara Bakıyorum Bazı Arkadaşlar Yardım İstiyor Bildiğim Şeyler Ama Üyeliğim Yok O Tüzden Yardımcı Olamıyorum Aynı Şekilde Yardıma İhtiyacım Oluyor Ama Üyeliğim Olmadığı İçin Yardım Alamıyorum Başka Forumları Zaten Çoğu Reklamdan Başka Bişi Yok Adam Paylaşım İçin Değilde Sadece Maddiyat İçin Açmış Forumu Onun İçin Tbt İyi Herkeze Selam Aranızda Olmaktan Mutluluk Duyuyorum :D
-
underzero bunu yazdı:
dimi deca
-----------------------------aıpsın undercım :>
bu arada bizide madur görün sevgili müritlerimiz... banlayacak adam kalmadı boş boş dolaşıoz:D bizde insanız.... -
decameron bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
dimi deca
-----------------------------aıpsın undercım :>
bu arada bizide madur görün sevgili müritlerimiz... banlayacak adam kalmadı boş boş dolaşıoz:D bizde insanız....
-----------------------------aha aha hiç güleceğim yoktu :)