Üyelerime Kendi Alan Adımla Gmail Tabanlı Mail Dağıtmak İstiyorum (Yardım)
-
hotmeyilde oluyo hacı. kaç tane dandik forum yaptı öle şey. üye oluyosun maile alıyosun. işte atıyorum xxx@xxx.com mail adresin. ama hotmaile girip maillerine falan bakıyosun. sanırım arkadaşın dediği gibi 500 kişiydi sınır.
-
Gmail 2 türlü hizmet sunuyor. İlk zamanlar 50 taneydi daha sonra 10 taneye indirdi. 10 adet bedava @kendiuzantın.com mail veriyor. Yönlendirmeleri MX ayarlarını yapıyorsun. Paralı ürünü ise mail kişi miktarı daha fazla oluyor ve çok ayrıntılı yönetim paneli mevcut. Tabi onun ücretleri vs sitede yazıyor.
Hotmail de 2 türlü hizmet sunuyor. Ücretsiz olarak 500 adet kendi uzantılı veriyor. Bu da işini görebilir domain.live.com olması lazım bu türden aratırsan bulabilirsin. İngilizcen olması gerekiyro hafif derecede çünkü yönetim ve kayıt menuleri ingilizce
-
cok zor degil domaini nerden aldin ? oncelikle domain aldigin sitenin domain paneline gir. oradan gelismis dns ayarlarina gir ve mx kayitlarini duzenle ve unutmadan spf kaydi girmeyi unutma yoksa sorun yasarsin ornek olarak tbt nin mx kayitlarina bakabilirsin who.is/dns/tahribat.com/ takildigin yerde haber ver yada sor yardimci olurum. ben halen 50 adet biliyorum ama detaylarina bakayim tekrar
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an itibariyle hotmail uzantılı mail dağıtmaya karar verdim. Gmail'de 10 adet sınırlı olduğunu bilmiyordum.
Hotmail konusunda bir sıkıntı yaşarsam buradan sorarım. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------https://domains.live.com/manage/default.aspx burdan ekleyebiliyorsun ama bi sınır göremedim.
-----------------------------Çok teşekkür ederim hocam. şimdi uğraşıyorum
-
Bu kuruluş için en fazla 50 kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz. Daha fazla kullanıcı edinmek isterseniz, lütfen Google Apps for Business'ı satın alın. gmailden sasma..
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kuruluş için en fazla 50 kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz. Daha fazla kullanıcı edinmek isterseniz, lütfen Google Apps for Business'ı satın alın. gmailden sasma..
-----------------------------10'a indi o limit. 1 seneden fazla oluyor sanırım.
-
simdi panelden baktim 50 gozukuyor
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------
simdi panelden baktim 50 gozukuyor
-----------------------------işte eski üyeler için 50 kaldı yeni üyelere 10'a düştü limit. :)
-
heh bu arada soruvereyim mail sitelerindeki gibi 10binlerce mail adresi nasıl veriliyor? gmail hotmail yahoo yandex gibi mesela