Uygun Fiyata Kafa Yapan Alkoller
-
ben cin-limon süper oluyor ve iyi kafa yapıyor derim ama ne kadar ucuz dersin bilemem. :)
-
Jack Daniels + Burn! (Redbull değil Burn)
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Jack Daniels + Burn! (Redbull değil Burn)
-----------------------------viski-burn denemedim ama burn un redbuldan daha güzel olduğu kesin bişey. çünkü redbull şurup gibi.
-
Rakı dan şaşma hoca al bi ufak demlen
-
en iyisi bali :) al 1 tane tüp.boşalt pazar poşetinin içine 15 dk'ya kafayı bulursun :D
-
Votka+süt . Bulabileceğin en ucuz votkayı ve yarım litre süt al. Her dublede bardağın yarısını votka, diğer yarısını da süt doldur. Biraz karıştır, fondip yap.Büyük ihtimalle max. 3 bardak görebilirsin :D
-
cosmic bunu yazdı:
degree bunu yazdı:
olmeca al bi tequila(tekila) 1 sene iç 30-40 civarı cok ıcmene gerek yok 1 cay bardağı zoom :)
-----------------------------abartma
-----------------------------1 çay bardağından 3 shut cıkarsa kafayı bulur vücüt alışkın deilse ama ki alışkın adamı 6 tane götürür :D
-
Casablanca bunu yazdı:
Votka+süt . Bulabileceğin en ucuz votkayı ve yarım litre süt al. Her dublede bardağın yarısını votka, diğer yarısını da süt doldur. Biraz karıştır, fondip yap.Büyük ihtimalle max. 3 bardak görebilirsin :D
-----------------------------malibu süt duydumda wotka süt ilk defa duydum hacı naaptın öldürecenmi zehirliyecen mı adamı :D
-
:D:D
yarraaa yering
www.yarrayering.com -
efes extra = 2.5 tl
ülker çikolata = 1 tl
önce üç tane çikolatamız yenir üstüne 3 tane extramız fondiplenir 10.5 liraya mükemmel bir kafa yaşanır