Uygun Fiyata Programlama Kitabı Nerede Bulabilirim
-
Merhaba arkadaşlar bakdımda online satan yerlere 50 lira felan
http://www.hepsiburada.com/Liste/her-yonuyle-c-40/ProductDetails.aspx?productId=kpusula11175&categoryId=211651
Her Yönüyle C# 4.0
Bu Kitabın Ucuzunu Bulabilirmiyiz Yoksa 50 Lira Verip Alayımmı ?
Bide arkadaşlar daha önce programlamayla ilgilenmedim c# ile başlamak istiyorum bu kitap ağır felan gelmesin ? önerinilerinizi yazarsanız iyi olur
-
ben sana 20 liraya 1000 sayfaya yakın vb6 kitabı vereyim.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------vb6 yaramaz ya :S başlamışken güncel birşeye başlamak istiyorum
-
anakara bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------vb6 yaramaz ya :S başlamışken güncel birşeye başlamak istiyorum
-----------------------------temeli kolay alırsın ama vb'de
-
bunca yıllık tecrübemden söyleye bilirm ki Java öğren başka bişeye yorma kendini
-
kitapyurdu'na bak bi istersen.
-
hocam ben kendim satıyorm gg'de. Bir bak istersen. zafer demirkol abimizin kitabı. http://urun.gittigidiyor.com/C-ile-Asp-net-4-0-Daha-uygunu-Yok_W0QQidZZ45604865
-
arkadaşlar şu sorumada birisi cevap verse iyi olcak wallaha
Bide arkadaşlar daha önce programlamayla ilgilenmedim c# ile başlamak istiyorum bu kitap ağır felan gelmesin ? önerinilerinizi yazarsanız iyi olur
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar şu sorumada birisi cevap verse iyi olcak wallaha
hocam benim verdiğim kitap yeni başlayanlar için zaten. c# öğretiyo sana ardından asp.net . ben kitabı tavsiyeler üzerine almıştım.sonra başka dallara yönelince bi kaç sayfada bıraktım. -
Akmar'da (Kadıköy) olması lazım çok pahalı değil kitaplar. Pazarlık payı da var.
Ayrıca C# değil de Java ile başlasan ilerisi için daha faydalı olur bence.
-
adam programlamayla ilgilenmedim daha önce diyo, siz javadan başla diyosunuz. neyse hocam "her yönüyle c# sefer algan" kitabı bende var. on numara kitaptır. c# dan başlamanı öneririm. çok rahat bir ide' ye sahip ki bu çok önemli. (ben java çalışıyorum o ayrı:D)