Uygun Fiyatlı Orjinal Windows 7 Home Premium Arıyorum 2. El Farketmez
-
dokunulmamış starter var ?
-
lanet olası win 8 işletim sistemini kullanıyorum hala
win 7 alacaktım uygun fiyatlı bişey bulamadım tekrardan yazmak istedim elinde olan varsa benimle iletişime geçsin
-
OCEANUS bunu yazdı
win 7 alacaktım uygun fiyatlı bişey bulamadım tekrardan yazmak istedim elinde olan varsa benimle iletişime geçsin
abi sen ne yardımı istiyosun ya? adamlar düzgünce soru soruyor yok ağzımı bozdurmayın falan diyorsun. şimdi soracam win7 ne olmalı pro orjinal cd key sorunsuz versem olmazmı falan diyecem ama ağzın bozulur şimdi.
-
by_Tet bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
abi sen ne yardımı istiyosun ya? adamlar düzgünce soru soruyor yok ağzımı bozdurmayın falan diyorsun. şimdi soracam win7 ne olmalı pro orjinal cd key sorunsuz versem olmazmı falan diyecem ama ağzın bozulur şimdi.
ücretsiz olursa win 7 pro key lazım bana da
-
bendede var istersen satabilirim
-
Aynen niye atarlaniyosn adamlar hakli. Ultimate kur bencede. Home premium basit kaliyor sorun yasarsin. Yardim istiyisun agiz bozuyosun kimsenin sorguya cektigi yok. Azcik relax ol
-
Mycity bunu yazdıOCEANUS bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hepsini geçtim home preimum napcan
sence ne olmalı ?
ultimate yada pro
ultimate ve pro home premium dan daha yavas calisiyo, icindeki yarak kurek servislere ihtiyacin yoksa ultimate yada pro kurmak cok gereksiz
-
by_Tet bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
bu konu bugün açılmadı ve açıldığı tarihten itibaren bişey diyen olmadı sana ne oluyor
win 7 ne olmalı diye yazmışsın başlıkta ne olduğunu görmüyormusun
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
bendede var istersen satabilirim
pm
-
mfatihbodur bunu yazdı
Aynen niye atarlaniyosn adamlar hakli. Ultimate kur bencede. Home premium basit kaliyor sorun yasarsin. Yardim istiyisun agiz bozuyosun kimsenin sorguya cektigi yok. Azcik relax ol
arkadaşım ultimate in fiyatının ne kadar olduğunun farkında değilsin sanırım boşuna home premium yazmadım