folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Uygun İnternet Paketi (Ttnet Hariç Desem Olur)

Uygun İnternet Paketi (Ttnet Hariç Desem Olur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Kullandığınız Limitsiz İnternet Paketilerini fiyatları ile yazarmısınız?

ttnet deki kampanya bitince 40tl den 63 tl ye çıktı tek kullandığım için açıkçası fiyatı biraz fazla. araştırdım ama sizinde fikrinizi alayım dedim belki gözden kaçırdığım fırsatlar vardır.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kullandığım Limitsiz Paket 8Mbit - Sınırsız ama TTNET :)

Şuanda 39 TL öduyorum ama ben kapatma REST iyle gitmiştim o yuzden 59 TL den bu fıyata cektıler , böyle gıdersen yaparlar mı bilmem ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Kullandığım Limitsiz Paket 8Mbit - Sınırsız ama TTNET :)

Şuanda 39 TL öduyorum ama ben kapatma REST iyle gitmiştim o yuzden 59 TL den bu fıyata cektıler , böyle gıdersen yaparlar mı bilmem ...

mantıklı ama bunu bayi ye yada merkez binasına mı yaptın telefonda mı dedin?

gidermiyim bilmiyorum ama bayi yada merkezdeki adam bana yürü git kapattırırsan kapat derse :)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    üni öğrencsiysen telefon faturası dahil sınırsız ttnet 45 lira. Kampanyası var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

8mbit 63tl ttnetin mk

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

8mbit 63tl ttnetin mk

evet öyle söylüyorlar da 8 i daha hiç görmedim ve yanlış değilsem 3 ve aşağısına düşürüyorlar belli kotadan sonra

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

öğrenci yim ama bu ailem in kullandığı net . hanfi firma hangi paket yazarmısın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Nasıl yapıyoruz hocam bunu hemen bilgilendir bizi bir zahmet. Aylık 80 küsür TL ödüyoruz bıktım artık ya.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Nasıl yapıyoruz hocam bunu hemen bilgilendir bizi bir zahmet. Aylık 80 küsür TL ödüyoruz bıktım artık ya.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

2 yılı aşkın süredir (koblonet 1mb sınırsız)+(kablotv)=38TL kullanıyorum, 

Bu gün aradılar ve: 3,5TL fark ile teledünya standart pakete geçebileceğimi 30 ay teahütle HD kutuyu bedava vereceklerini söylediler. 

İnternet sağlayıcılarını araştırmaya başladım. 

http://forum.donanimhaber.com/m_72375507/tm.htm buradaki tarife çok uygun göründü ancak kendi sitesinde bulunmuyor, yeni tarifelerden haberi olanlar için: 

Sabit telefon hattı yok. TV o kadar önemli değil olmasada olur ancak internet şart. Tarifelerinde en uygun ve maksimum 60TL olacak KOTASIZ ve 1mb'ten yüksek hızda tarife arıyorum. 

Önerebileceğiniz hangi tarifeler var?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

İnternet sağlayıcılarını araştırmaya başladım. 

http://forum.donanimhaber.com/m_72375507/tm.htm buradaki tarife çok uygun göründü ancak kendi sitesinde bulunmuyor, yeni tarifelerden haberi olanlar için: 

Donanımhaber de http://forum.donanimhaber.com/m_68903526/tm.htm linkinde yer alan tarifeye geçmek üzereyim.

Orada yer alan yazıyı aynen buraya alıyorum..

--------------

Bizzat Murat Bey arayıp paylaşmamı rica etmiştir, Kampanyanın gizlilikle bir alakası yok,
    kendi bilgisi dahilinde konu açılmıştır.
    BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu) Fiyat politikası yüzünden reklam yasağı verdiğinden dolayı lanse edilemiyor.

Bu forumda bu kampanyadan faydalanan bir çok arkadaş var, aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60160573/mpage_1/key_murat+aslantas/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_58755552/mpage_6/f_/key_murat+aslantas//tm.htm#61453181

Daha önceki kampanyada 29,90 dı, kampayadan faydalanan arkadaşlar bilir.
    Şuanda en düşük fiyatlı sınırsız internet.

50gb Adil kullanımlı, Taahhütlü 24 ay sabit fiyat garantisi. Kurumsal ve Bireysel olarak faydalanabilirsiniz.
    Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Detayl bilgi ve kampanyadan faydalanmak için;
    Süperonline Müşteri Temsilcisi,
    Murat Aslantaş
    0530 645 45 34
    ile görüşebilirsiniz.

Bilgi: birde arkadaşlar başka servis sağlayıcıdan geçiş yapacaklar şuan kullandıkları internette taahütleri varsa dikkat etsinler,
    taahhüt varsa son faturada sürpriz bir meblağ ile karşılaşmasınlar. Bunun için hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız
    Müşteri Hizmetlerini arayın ve taahhüt olup olmadığını sorun.

-----

29,90 olan ücret 34,90 olmuştur, bunu da belirteyim..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 2057 Toplam Mesaj: 14