Uyku !
-
hoca şu sıralar şimdiki aşk meşk ilişkilerine baya bi kafayı taktım , bunun üstüne 3 gündür fazla yemek yıyememekteyım ve hastayım bununda üstüne sağ kasığımda bşi var ne yürütüyor nede baska birşey yaptırıyor ve sebebı bilinmıyor ilaclar etkı etmıyor ayrıca uykusuzluk hat safada sürekli içimde bi sıkıntı allah sonumzu hayırlara cıkarsın ((: duamı ederım yatarım aşşa bakacaz bir türlü artık çaresine ..
önerim ılık bir duş , slow müzik eşliğinde böyle rahat ettıgın yerde uyumaya calışman , birde cok yorulmaya bak spor filan
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
cübbelinin dedği gibi zikir çek hoca:D
-----------------------------allahsızın önde gideni hoca bu adam,ne zikiri ezanı duyuyor namaza durayım demiyorda uyuyor,ayı.
-
yaşasın! yeni bir tyler durden geliyor :D :D usta, banada oluo tam çaresi nedir bilmiorum ama hayatındaki en huzur dolu anları hatırla ama tam huzur dolu bi mutluluk bi rahatlama geliyor bi gevşeme sonra hadi sana iyi geceler
-
http://www.youtube.com/watch?v=7AP1ap1jyG4
dai baştan sona dinle bi ;)
-
Aynı durum bende de var. Bütün gün kafanı sikecen hoca
Başkan'ın dediği hayatı yaşarsan gece 4 te de uyuyamazsın. Çok yemek yersen sindirim problem olur yine uyuyamazsın.
Mümkünse işte, değilse eve gelince sürekli yüksek ses müzik dinle.
Manita varsa telefonla konuş uzun uzun dırdır etsin herşeyi anlatsın kafan bi milyon olur zaten.
Dışarı çıkma imkanın varsa kafa sikecek kalabalık mekanlara git. Kahveye gidip at yarışı izleyenlere karış :D
Bilgisayarın başından ayrılma, ama film izleme işi falan değil. Sürekli bi şeyler oku, yaz, kernel derle, kod yaz hata çıksın biraz daha uğraş. Daha çok sorun çıkması için linux üzerinde bir şeyler dene.
Bütün bunlarla kafanı siktikten sonra imkan varsa bir kadeh Jack yoksa bir bardak süt al yatağa uzan eline içinde bilgi kalabalığı olan siyasi analizler yapan (kafanı şişirmesi için mümkünse çeviri olsun ki hiç bi şey anlaşılmasın cümlelerden.) bi kitap al. 15dk içinde sızarsın. Sabaha kadar da deliksiz uyursun.
Test edildi, çalışıyor.
-
Düzenli hayat ,düzenli sex hayatım varken gayet rahat uyuyordum.Her gece koynuna girebilidğin birisivarken cok rahat uyur ınsan
-
Şarap iç ve kadınınla seviş
-
gece 3,03 yasin uyur ama 10 dk snra arkadaş gelir yasin kalkar ve tüm gece muhjabet edilir sabah saat 7 40 da kahvaltı edilir 8:35 de 10 dk dolaşıluır ve yatağa giilr 30 dk uyuduktan sonra tüm gün derslere girilir fuck it life :| inglizce bile cümle kyuramıyorum pöhh
-
ya bi kak git kompi ya.
sırf dikkat çekmek ilgi görmek için bu davranışların.
bende kaldığın gün hayvan gibi uyudun olum. sabah zor kaldırdım seni :D 10 dakka daha 10 dakka daha diyip durdun.
nere uykusuzluk çekion sen
ben benim odada gördüğün kolonlarda son ses müzik açık uyuyorum her gece. sırf sen geldin diye açmadım winampı o gün.
üzerine tüm dikkatleri çekmek isteyen liseli mini etekli ergen kızlar gibisin :|
+
Antikky bunu yazdı:
tigin59 bunu yazdı:
cübbelinin dedği gibi zikir çek hoca:D
-----------------------------allahsızın önde gideni hoca bu adam,ne zikiri ezanı duyuyor namaza durayım demiyorda uyuyor,ayı
-----------------------------aynen katılıyorum, bizzat gördüm.
-
astral seyahat denemesi yap :)