Uyku Hapi Lazim Öneri Lütfen :/
-
hocam
unisom aldim bide depresyon için zedprex aldim
1 tane fazla tüketmeme gerektini sölediler
zedprex 1 öbürkünden 3 tane içtim :D hala sağlamım
-
evet bu arkadaşın bu tarz bi uykuya ihtiyacı var hakkaten :) gecenin bi vakti boş boş işlerle uğraşıp msnden saçmalıyor :) inş aradıgını bulursun
-
a t a r a x
-
bol uyumak isteyenler gidin eczaneye alerjim var deyin bir tane 1 mglık zaditen alın bir tane atın 12 saat falan uyutur beni 15 saat falan uyutuyodu deneyin 12 liramı ne kutusu...
-
Dark cım, gün içinde hiç yorulmadığın için öyle oluyor. hayat sadece pcden ibaret değil, dışarı çık gez dolaş. Bol bol yürü, hayata bırak kendini.. o yaşlarda bende böyleydim, hiç uyumazdım, uykum gelmezdi.
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
bol uyumak isteyenler gidin eczaneye alerjim var deyin bir tane 1 mglık zaditen alın bir tane atın 12 saat falan uyutur beni 15 saat falan uyutuyodu deneyin 12 liramı ne kutusu...
-----------------------------alerjiyle ne alakasi var hocam:S
a t a r a x
laroxyl
zaditen
mi alayim :Dhangisi seçin
-
olurki reçete isterler diye yazdım zaditen alerji hapı çünkü...
-
len benimde aklımdan bu geçiyodu..
nuri dayının gazoza attığı haplar nedir?
nerden bulunur?
uyuşturucu gibi midir?
kaç saat boyunca etki gösterir?? ve daha binlerce soru var kafamda deneyeceğimden değildekafama takılmıştı durup dururken..
beyinde nereye etki ediyo da uyuyosun uyuduğuna göre bunun uyutmayanı da var mıdır? extazi gibi delirteni demiyorum uykuyu engelleyeni?? var mıdır..
-
Haplar Çözmüyorsa Çözüm Şahin K ! 2 Saat vur bütün sorunların çözülsün :D
-
ne ilacı kendini yoracaksın ilacla uyumak adamı sersem ediyor. git 2 saat yüz biraz ayran iç, yatmadan önce bir iki xtra bira fondip yap malada vur elindekiyle uyayakalırsın.