Uyku Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Benımde uyku saatınde sorun var saat gece 4-5 olmayınca uyuyamıyorum.COk denedım saat 12  de 1 de uyumayı yok arkadas  saat 4 e kadar yatakta dönuyorum :D oolmuyor bende oluruna bıraktım sorun etmmıyorum kafama gore uyuyorum :D

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

bide şu var.. gözlerini kapatırsın ve eğer açmassan öcülerin seni uyuyo zannedip dokunmayacağını düşünüsün. ve bikaç dakkada sahiden uyursun :)

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zefyhr bunu yazdı:
    -----------------------------

bide şu var.. gözlerini kapatırsın ve eğer açmassan öcülerin seni uyuyo zannedip dokunmayacağını düşünüsün. ve bikaç dakkada sahiden uyursun :)

biraz çocukca evet buna anca bebeler kanar.

bu arkadaşın dediğini ancak öcülü bir korku filmi izledikten sonra başarırsın.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

gzmy bunu yazdı:

zefyhr bunu yazdı:

biraz çocukca evet buna anca bebeler kanar.

bu arkadaşın dediğini ancak öcülü bir korku filmi izledikten sonra başarırsın.

ben kanıyom ama  :)

kendi kendini nasıl psikoza sokabildiğinle ilgili bi durum :)

ve gayet başarılı ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

vay be bi ben değilmişim demekki  böyle şeyler yaşayan

ultraasker tam benim yaşadiğim  problemleri dile getirmişsin 

yinede sewindim  bi ben olmadiğima delirmeye baslıyorum sanmıstım bi ara kendimi :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

geçmiş olsun, tek sen değilsin bende varım :)

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

yatakta uyumaktan baska herşey yaptığın için uyuyasın gelmez. alışmak için odanı değiştir yada salonda uyumayı dene. uykun gelince yatağına git. kaçarsa bidaha salon. bu yatakta uyuyana kadar gider.

bide bunlara bak(kaynak: hekimce.com)

Uykusuzluk genelde; stres, sıkıntı, depresyon ve uyarıcı maddelerin kullanımı sonucunda meydana gelmektedir.

Hayatınızdaki tüm uyaranlardan kurtulun (çay, kahve, tütün, kola ve uyarıcı ilaçlar gibi).

Aerobik egzersizler yapmayı alışkanlık haline getirin. Gününüzün belirli bir bölümünü bu egzersizlere ayırın. Belirli bir süreegzersiz yapmak genelde geceleri rahat bir şekilde uyumanız için yeterli olabilir.

Yatmadan önce sıcak bir banyo yapmak (aşırı sıcak değil tabiiki), kaslarınızı gevşeterek uyumanıza yardımcı olur.

Eğer kas ağrılarınız ve kas spazmlarınız varsa ve bu nedenle uyuyamıyorsanız, şerbetçiotu (Humulus lupulus) bitkisinin çaylarını içebilirsiniz. Bira yapımında kullanılan bu bitki, binlerce yıldır yatıştırıcı ve rahatlatıcı oalrak kullanılmaktadır.

Yine ıhlamur çayı rahatlatıcı etkisi ile rahat uyumanıza yardımcı olur.

Yatmadan önceki 6 saat süresince çay ve kahve içmeyin.

Her sabah normalde kalktığınız saatten 1 saat önce kalkmaya çalışın.

Sinir - kas gevşemesini sağlayan kalsiyum ve magnezyum alın. Yatmadan hemen önce her ikisinden de 1000 mg alabilirsiniz. Glukonat ve sitrat formları mide-barsak sisteminde daha kolay bir şekilde emilmektedirler.

Yatmadan 30 dakika önce nişastalı bir şeyler yiyin; örneğin fırında pişirilmiş sade bir patates veya bir dilim ekmek gibi. Bunlar beyinden yatıştırıcı maddelerin salınmasına neden olabilir.

Uyumak için yattığınızda solunum egzersizleri yapın.

Kediotu (Valeriana officinalis) bitkisinin çaylarını (özellikle kökü) deneyebilirsiniz. Bu bitkiden elde edilen valepotriatların yatıştırıcı etkisi vardır.

UNUTMAYIN BİTKİLER DE (TIPKI İLAÇALR GİBİ) YÜKSEK DOZDA ZARARLI ETKİLER MEYDANA GETİREBİLİR.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ayıp söylemesi dün akşam mavi hapı attım. Bizim arkadaşlarla bi kerane git gel yaptık :D Halen uyuyasım var :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

koğuuuş KALKK!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede var pc ve net ortamından mumkum oldukca uzak durursanız faydası oluyor

sınır koymak  en guzelı

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 22