Uyku Sorunu
-
tbt abilerim ben akşam çogunlukla saat 3 ve 4 gibi yatıyorum uykum gelmiyor yataga girdim zaman göz ümü kapatıyorum tam uyurken yine uykum gidiyor napmalıyım ve nasıl daha erken yatabilirim
-
aynı dert bende de var sanırım sorunu biliyorum :D akşama kadar yatmaytacaksın... sabah 8 dedimmi kalkmaya alış bak o zaman 12 de uyanık kalabiliyomusun :D
edit: gece sabah ezanında yatar, 3:00 PM de kalkarım
-
düzensizlik
-
doktora git ilac yazsın istiyorsan
bendede tam uykuya dalarken kayıyormuşum gibi oluyor sıçrıyom sizede oluyormu beyler
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------doktora git ilac yazsın istiyorsan
bendede tam uykuya dalarken kayıyormuşum gibi oluyor sıçrıyom sizede oluyormu beyler
-----------------------------
olmaz olurmu :D ben alıştım onlara :D bende yuksek biyerden düşer gibi oluyom sonra tüylerim diken diken oluyo sonra bi ferahlama geliyo :D
normal :D
edit: genelde yorgun ve uykusuz olduğum zamanlarda olyuor
-
hım saolun beyler deniycem :D
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
olmaz olurmu :D ben alıştım onlara :D bende yuksek biyerden düşer gibi oluyom sonra tüylerim diken diken oluyo sonra bi ferahlama geliyo :D
-----------------------------aynen ya bana her gece oluyo nerdeyse yorgunluktan falanda olmuyo çok uyuz birşey ya
-
Yapilan arastirmalara gore gec yatanlarin iq su daha yuksekmis ve isvicre ile ingilteredeki bilim adamlarinin yaptigi arastirmaya gore en cok arastirma yapanlar ingiltere ile isvicredeki bilim adamlariymis , bu sonucu cikartmak icin de o gece sabaha kadar hic uyumamislar :)
-
abicim uykun gelsin gelmesin aşağı yukarı aynı saatlerde kafanı yastığa koy alışsın metabolizman o saate
ve uyumadan evvel biraz vücut aktivitesi yap , bedenini yor şınav çek ,mekik çek hopla zıpla ,amuda filan kalk (gülme ciddiyim)
ve ılık duş alıp cuppa yatağa püfür püfür yatmasan bişey bilmiyorum
-
Ben de geçen yaz aynı sorun oldu. Hiç uyuyamadım günlerdir. Bazen 1-2 saat dalıyorum, sonra hemen uyanıyorum. İnsomnia mıdır diye şüphelendim ama sonra çözdüm olayı.
Gece 12 gibi viski-soda içtim, hızlıca, 1 kupa-bardak işte. Yarım yarım viski-soda. Hızlıca içince 2-3 dakkaya mis gibi dalıyorum uykuya. 5-6 saat kesintisiz uyutuyordu. Ama bu çözüm sana uyar mı bilemem. Belli bi süreden sonra kendim alıştım uykuya tekrar.
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya bana her gece oluyo nerdeyse yorgunluktan falanda olmuyo çok uyuz birşey ya
-----------------------------D vitamini eksikliginden kaynaklanıyor