Uyku Uyurken Horlama Sorunu Yaşayanlar Deneme Bandı
-
cok fazla faydası yok ben kullandım.ama rahat nefes almana birazda etkisi olsa var
-
yanak bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
la kutusunu filan hiç okumadım
1 band 1 kez mi kullanılıyor ?
Evet 1 kullanımlık..Zaten yapışkanı çıkarttığın zaman tekrar yapıştırınca fazla yapışmıyor..
al işte hocam Kullanmayı bilmiyon sen ya niye çıkartıyorsunki çıkartma be yav
-
emuxa bunu yazdıyanak bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
la kutusunu filan hiç okumadım
1 band 1 kez mi kullanılıyor ?
Evet 1 kullanımlık..Zaten yapışkanı çıkarttığın zaman tekrar yapıştırınca fazla yapışmıyor..
al işte hocam Kullanmayı bilmiyon sen ya niye çıkartıyorsunki çıkartma be yav
Yav Akşamdan sabaha kadar kalıyor işte bütün gün neden takıyım.Ayakta uyursan o ayrı konu :D
-
Bende işe yaramıyor, üst kat komşum duyuyormuş yalan söylediğini sanmıyorum :| önce bant denedim, bir faydasını göremeyince oksijen tüpüyle maske denedim, uyumadan 20 dk temiz hava soluyorsun oksijen oranı daha yüksek bu da bir boka yaramayınca buruna suyla çekilen temizleyicilerden aldım. Sonuç itibariyle ameliyat olmazsanız veya ciddi şekilde kilo vermezseniz horlamadan kurtulamıyorsunuz, bant falan hikaye.
-
Hocam gündüz niye çıkarıyonki:D onla gez akşama gene yatmıcanmı ya :D
-
emuxa bunu yazdı
Hocam gündüz niye çıkarıyonki:D onla gez akşama gene yatmıcanmı ya :D
O zaman yatağıda toparlamayalım zaten yatıcaz dağılacak :D Onunla gezilmez be hacı akşama kadar..
Konu dışı:Lisedeyken kızlara 'toprak dolduracağına ben doldurayım' derdik.Zaten dağılacak dedim aklıma o geldi.Konu sahibi ve kimse üzerine alınmasın yazmazsam çatlardım..
-
Benim gibi deli yatan adama gelmez bu icat. Sabah bi uyanıyorum bant duvarda asılı.
-
beyler buna uygun yapıştırıcı yok mu ya tekrar tekrar kullanabilmek için bu mereti ? uygun bi yapıştırıcı bulup sürekli kullanalım
-
raul bunu yazdı
beyler buna uygun yapıştırıcı yok mu ya tekrar tekrar kullanabilmek için bu mereti ? uygun bi yapıştırıcı bulup sürekli kullanalım
Zorlamaya gerek yok hocam burnu kökten götürürsün sonra :D
-
raul bunu yazdı
şimdi bu iş için 3 tane iyi yapıştırıcı biliyorumda senin şimdi kulanım şartları neler nemli havalarda kulanacaksan Silikon derim hızlı yapışsın japon derim rahat olsun dersen uhu sen seç kardeş :D