folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyku Uzerine Dusunceler

Uyku Uzerine Dusunceler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

balta gibi yatmak varken? :D:D

şaka bi tarafa uyumak istersem balta gibiyim istemezsem 3 gün 3 gece durmaksızın çalıştığımı bilirim.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    noel baba adminlere müraacat :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

lan il msjda yogh düzenle ..ne stand up yapıyonuz a.q ..aha baqın :) ..az önce yanlış yeri print screen yapmışım :D

http://img238.imageshack.us/my.php?image=baqaqbunabaqbt0.jpg

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    yav admin listesinde yeni bi admin mi görüyorum yoksa uykusuzluktan bana mı öyle görünüyor yav, nedir yav?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    duzeldi dimi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/members.asp?id=27275

Bu kim yav ?

Admin listesinde yer alıyor :S

Edit: Düzeldi..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    ----------------------------- duzeldi dimi ? -----------------------------

yess ..VE sonunda superunderzero işe el koyar ..gökten üç elma düşer ..üçüde yerden seker kıçlara girer :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    lan bi 5 dakika kestireyim dedim baktım ki düzelmiş sahiden de uykusuzluktanmış
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Uyku uyumak içindir.

Uyuyorum o Halde varım.

Bir Uyuyanın nesi var.İki uyuyanın horultusu falan vardır herhalde.

Uyku gibi yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz.

Öğleden önce yarım saat uyuyanın beyni açılır.KAfasına Oksijen gider.Össde 5-6 soru fazladan yapar.Ayriyetten gece uyunan uykuya bedeldir.Hatta peygamberimizin sünnetidir.Adına kaylule denir.Müslümanlar bi ara bu sünnete uydukları için ilim alanında ilerlemişlerdir.

Belli saatlerde uyku şizofreni yapar.(Güneş batmadan önce yatıp akşam kalkan kişi. sabah oldu mu ? Hangi gündeyiz ? Ben kimim ? tarzı şeyler söyler.Denemesi yapılarak ispatlanmıştır.)

Uykuyu getiren hormonların güneşle bi alakası vardır.Öğleden sonra yapılan yarım saatlik uykunun bi yararı olmaz.Tüm gün uykulu uykulu dolaşırsın.

Üniversitede finallere yaklaşırken bazı geceler uykusz kalmak gerekebilir.Nescafe-Türk kahvesi-Ve cola karıştırılarak içilir.3 gün uyku diye bişey gelmez.2 gün arayla sürekli bu karışımı yaparak içmek halisünasyona sabep olur.Ellerde titreme başlar.Ani seslerde bi tırsma olur.Hocalar eroinman sanabilir.Kızlar göz altındak torbalardan dolayı erkeklere yaklaşmaz.Kızlarda daha feci olur o torbalar kurbağa gibi olurlar.

En iyi uyku 12den 5 e kadar olan uykudur. Sonra uyumasakta olur.Ama uyuruz 12de kalkarız böylelikle hayatımızın yarısını uykuda geçirmiş oluruz.

Fazla uyuyan erkeklerde ereksiyon sorunu vardır.İktidarsız olurlar.Manitalar bunlara pek bakmaz.Çünkü bunlar günün büyük bölümünü uykuda geçirdikleri için manitalarla pek bir alakadar olamazlar.

Yüz üstü yatmak iktidarsızlığa,Sırt üstü yatmak kıç büyümesine sebep olur.sağa veya sola doğru yatmak burun yamulmasına ve organ kaymasına neden olur.sağ veya sola yatarken kıçımızı duvar tarafına vermeye dikkat etmeliyiz.Yoksa arkadan birileri gelip pis bir şaka yapabilir(Kişinin eşortmanı sıyrılarak yumurtanın akı kıçına dökülür.sonrasını bilen bilir.... )

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

italyan hocam süper yazmış.

12-5 arası uyku konusunda gençler için ideal uyku 5-7 saat die biliom yetişkinler için 7-8 saat yaşılarda bi 10 saat uyumalı..
    şahsen uykum çok sorunludur benim 12 de koyup kafayı 4 saat hareketsiz tavana baktığımı bilirm sonra 7 de kalk ertesi günde uykusuz gez 8|

Toplam Hit: 4371 Toplam Mesaj: 42