Uykusunda Konuşan Var Mı ? ( Sayıklamak )
-
evet bende senin gibiyim sesimi kaydettim ve alakasız cümleler kuruyorum.
-
Çok yoğunluktan oluyor aşırı derecede kafa yorucu bir işin varsa ondandır
-
Bulgaristan'da doğup 3 yaşındayken Türkiye'ye gelmiş, normalde Bulgarca cümle kuramayan arkadaş gece rüyasında şakır şakır Bulgarca sayıklıyordu :)
-
MeTiN_7 bunu yazdı
ozellıkle ben butun gunumu anlatırım ısın tuhafı soru sor cevaplıyormusum ama hıcbınırı hatırlamıyorum :)
Hocam sen suç işlememeye dikkat et :D
motka tarafından 09/Ağu/13 12:01 tarihinde düzenlenmiştir -
eskişehirde hotelde kaldım bi mühendisle sabah bana :
kaygusuz tarafından 09/Ağu/13 12:04 tarihinde düzenlenmiştir
sen nerelisin diye sordu sandı ki güneydoğudan bi memlekettenim
sonra dedi ki gece kalktım bişeyler konuştun sonra yattım dedi
diğer mühendis ingilizce konuştuğumu bildiği için gece repeat yapmış olabilirim dedim :)
o değilde bu gece laptaopa uçan tekme atmışım yerdeydi kalktığımda korktum ekrAn gitti diye -
Hoca yatarkenki ruh halinle doğru orantılı bir şekilde gelişiyor . Mesela ben genelde sayıklamış olduğum olduğum günler dotada ezilip kafama takıldıysa oluyor.
-
Hocam ben vardım yasıyordum ama bundan yaklasık 5 - 6 sene önce :)
Nasıl atlattın dersen , özel bırsey yapmadım kendı kandıme gecti :)
Ama dedıgım gıbı 5 - 6 sene once asırı bir sayıklama varmıs :) Mesela Yemek Fabrıkasında calısıyordum ozamanlarda Garsonluk yapıyorduk falan :)
Nıhat Usta dıye bır laz aşcımız vardı :) Valide anlatıyor gece ruyamda : ''Nıhat Amca Su getir , Nihat amca Cacık getir , pilav getir :) Masayı topla '' vss bayagı bı sayıyormusum :) -
youshes12 bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
ozellıkle ben butun gunumu anlatırım ısın tuhafı soru sor cevaplıyormusum ama hıcbınırı hatırlamıyorum :)
Hocam sen suç işlememeye dikkat et :D
sucu bosver her aksam uykuda hatun soyguya tutuyor amk :D
-
valla bendede var , ne kadar sıklıkta bilmiyorum ama kimi zaman kendi sesime uyanıyorum yada arkadaşlarla filan yatıyorsam onlar sesimi kaydedip sabahında dinletiyor..sorun olduğunuda düşünmüyorum takma kafaya.
-
kaç kere nas-felak suresini okuduğum söylenir