Uykusuz Dergisine Attığımız Mail
-
Biz bir grubuz ortalama 10 kişiden oluşuyoruz ama genelde sadece 5 kişi aktif oluyor. Yazılar yazıyoruz ( http://www.birboluiki.net ) v.s. Fakat bir türlü sanaldan dışarı çıkamıyoruz bütün paylaşımlarımız sanalda kalıyor.
Bende dedim ki bizimkilere oğlum uykusuz var adamlar halden anlar bize yardım eder bir köşe verirler
Nede olsa koyu Fırat hayranıyız ( belki etkiler ) . Sonra sadece yazı yetmez ise devreye benim çizimleri sokarız ( belki buda etkiler )
hep hayalimdir her mizah dergisinde birde melankoli köşesi olması bazı dergilerde yer yer rastladım ama her zaman ki tadını vermiyor sanki kalem değişiyormuş gibi me geliyor.
Sayın abi yada abla bunu her hangi cins okuyorsa artık
hatta bir iki çizim gösterek size
http://www.bayramcelik.com buradan cizimler bölümünde göre bilirsiniz enazından… amatör ama olsun ( diğerleri etkilemediyse bu etkiler inşallah )Velhasıl kelam bize bir köşe verin yada köşe vermeden önce bir bakın en azından çağırın bir çay ısmarlayın aç geliriz yemekte söylersiniz bizde artık yer almak istiyoruz açın gençliğin önünü.
———————————
Attığımız mail aynen bu şekilde biz attıktan sonra Erhan’a(Novalgin) söyledim durumu.Metin abi Uykusuz’da mı dedi.Yok o penguende abi dedim.(Daha ondan haberi yok)
Lan oğlum penguene de atsaydınız ya metüst duygusal adamdır yardımcı olurdu bize dedi.Ben onun tüm kitaplarını okudum falan demeye başladı bu.Mnsden bana 3-5 cümle yolladı.Abi bunlar onun sözü değil dedim.Biliyorum lan çakal seni denedim dedi.Neyse abi bir Uykusuz’dan cevap gelsinde ona atarız dedim bende.Ama bu rahat bırakmıyor ayda 2-3 kere konuştuğum adam 5 dakikada bir titreşim yollamaya başladı.Bende sildim bunu.Anlamış buraya aktarmak istemediğim bir mail atmış.Yok ben yıllık abone oldum ne zamandır dergi okuyon sen? Seni birbölüiki'den atcam,benim lan o site falan yazmış.Altına da yok seni şöyle yaparım yok seni ters .. neyse.
Tam bitti dedim.Bayram(karakutu) fırçaladı beni.Lan Serdar(ben) biz ikimiz tanışmaya gitmeyecekmiyiz adamlarla Erhan’ı niye karıştırıyorsun bu işe dedi.Abi ağzımdan kaçtı dedim.Lan bak ikibölübir.com u açmayı unut senle daha iş yapmam dedi.Birbölüiki'yi bitircem dedi.Sonra durdu durdu Google'ı bitircem dedi.Bir yerden okumuş.Sonra şey dedi bana.Hatırlıyon mu birinin sitesine shell sokmuştum falan muhabbetine girdi.Üstü kapalı tehdit ediyor seni hacklerim diye.Benle açık konuş dedim.Konuştu.Sövdü, engelledi beni.
Ercan ve diğerlerine hiç söylemedik ama sabah Gülçin msnde yazdı ilk defa.Ağzımı yokladı biraz,konuyu değiştirdim.
En yakın zamanda bir toplantı yapmak lazım.
-
ben mi birşey anlamadım yoksa :|
erhan niye girmiş işin içine serdar kim bildiğim serdar hackyou :W
-
Ben nick değiştirdim.Diğer bahsetteiklerim de birbölüiki den diğer yazarlar.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
ben mi birşey anlamadım yoksa :|
erhan niye girmiş işin içine serdar kim bildiğim serdar hackyou :W
-----------------------------hepsını okudum dedım acaba ne yazmıslar ama bu topıcde neyı amacladıgını bende anlamadım :|
-
abi tamam da erhan seni niye atıyor bayram niye bitiriyor siteyi
kim siteyi bitiriyor metnin ana konusu ne :|
-
İşin özeti uykusuz dergisine bizim yazıların incelenmesi için mail atmışlar karakutu ve opensource2009 gerçi henüz cevap gelmedi ama serdar efendi attığı maili paylaşmak istemiş. hayalgücü gelişmiş bir arkadaşımız saygı duyuyoruz. ((: eğer okunup geri dönüş yaparlarsa ne ala.. yoksa bu serdar ın hayal gücü bayağı bi gelişecek p:
-
NovalgiN bunu yazdı:
İşin özeti uykusuz dergisine bizim yazıların incelenmesi için mail atmışlar karakutu ve opensource2009 gerçi henüz cevap gelmedi ama serdar efendi attığı maili paylaşmak istemiş. hayalgücü gelişmiş bir arkadaşımız saygı duyuyoruz. ((: eğer okunup geri dönüş yaparlarsa ne ala.. yoksa bu serdar ın hayal gücü bayağı bi gelişecek p:
-----------------------------karışma serdara ayrıca bu ne lan herkes siteyi tehtit ediyor ve ikibölübir iyi fikir :D
-
ahahah yarıldım lan çok güzel olmuş.
-
valla ne yaptiginizi anlamis deilim, derdinizi burda niye paylasiyorsunuz bizimle onuda anlamadim :)
ama hayirlisi olsun gardaslar, herkesin hakkinda hayir yani, daha ne diyim :D
-
garga bunu yazdı:
valla ne yaptiginizi anlamis deilim, derdinizi burda niye paylasiyorsunuz bizimle onuda anlamadim :)
ama hayirlisi olsun gardaslar, herkesin hakkinda hayir yani, daha ne diyim :D
-----------------------------bu adam haklı :D
-
her düşündüğünüzü, aklınızdan geçenleri yazıya aktarıyonuz valla helal :)
birazdan çarşıya çıkıcam, oradan bazı mağazalara uğrarım sonra acıkırım heralde fırından ekmek almaya giderim akşam da arkadaşlarla buluşuruz ama salih aramazsa beni cepten bozuşuruz buradan söyliyim yani ha sonra mehmetlere gidecez halası gelirse eğer pikniğe çıkabiliriz.
:))))))))
benim de aklımdan bunlar geçti, yazıya aktarıyım dedim umarım faydalı bir paylaşım olmuştur :))))