Uykusuzluğa Nasıl Daha Fazla Dayanılabilir?
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
3 günde toplam 2 saat uyudum elimde 2 tane webtasarım işi var yetiştirmem gereken birde bunun yanında okul var tabi daha yeni hoca sınıfda horlamışım kafayı koyunca ibrahim sen imzanı at git evine uyu dedi :D kaç gündür nescafe çay sigara haddi hesabı yok ama yinede uykum geliyor varmı bi formülü bi 2 gün daha dayanmam lazım?
-----------------------------72 saatte 2 saat uyku iletide tek bir imla hatası yok.
76 saat uyumadığımı bilirim komite kasarken ve o ruh halinide bilirim tüm uzuvları uyuşmaya başlar adamın.
Nitekim sana inanmıyor nice 72 saatlere diyorum :)
-
Sana amerikada okurken arkadaşlarla yaptığımız formülü söylüyeyim..
Mide delinmesi beyin kanaması gibi durumlarda mesuliyet kabul etmiyorum.
1 Kutu rebull içine 3 kaşık nescafe ve çeyrek çay kaşığı sek kafein atıcaksın, yavaş bir biçimde içeceksin.
Bunu günde 2 kere yap uyku fln kalmaz ancak hiç uykun olmadıgı için yorgunluktan bayılma veya beyin kanaması geçirebilirsin bu nedenle alkol ile birlikte alınabilecek bir uyku ilacı öğren.
-
colanin icin nescafe koy ic :) cok iyi gelir ondan baska bisi yardimci olmaz sana aci olur ama is gorur denenmistir.
dikkat et cok kopurur.
-
benm 26 saatte 2 saatle uykuyla ebem s...miştide zar zor dayandıydım sen nasıl başardın oyle. sen soyle bi sırrını hacım..
-
vallah bn 5gunde toplam 6saat fln uyudumu bilirim gecen sene finallerde valla baya kotu oluo kafa duruo gunde 10bardaktan fazla kahve iciodum anca etkiliyodu tabi sonra 2gun kalkmamisim hic (=
-
uykusuz kalma rekorum 32 saat ama lanet adi dif. denk. dersinden geçemedim.. :D
5. defa alıom aq.
redbull içtiğim günler uyuyamıom harbiden.. kahveden daha etkili.. bence. ama bi süre sonra hayat bulanıklaşıyor
fazla yemek yememek gerek bide.
-
uyuyarak
-
Uyku bazen silahtır hocam, tasarım için ne kadar süren kaldığını söyle ona göre tart olayı, planlı yap işi.Atıyorum uykusuzken 1 saatte yapacağın işi tam uykunu almış bir vaziyette 40 dk da yaparsın.
Dünya uykusuzluk rekoru 11 gün
Benimkisi 81 saat.daha dayanabilirdim ama vucüdü hiç yormamak gerek ve uyumanın önemini o zaman anlamıştım.
-
uykusuzken 5 saatte zar zor yaptığın işin daha iyisini sağlam dinç kafayla yarım saatte yaparsın, böyle hesapla.
yani git yat a.k.
-
omerta kasarken 3 gun uyumamistim.