folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluğa Nasıl Daha Fazla Dayanılabilir?

Uykusuzluğa Nasıl Daha Fazla Dayanılabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

3 günde toplam 2 saat uyudum elimde 2 tane webtasarım işi var yetiştirmem gereken birde bunun yanında okul var tabi daha yeni hoca sınıfda horlamışım kafayı koyunca ibrahim sen imzanı at git evine uyu dedi :D kaç gündür nescafe çay sigara haddi hesabı yok ama yinede uykum geliyor varmı bi formülü bi 2 gün daha dayanmam lazım?

-----------------------------

72 saatte 2 saat uyku iletide tek bir imla hatası yok. 

76 saat uyumadığımı bilirim komite kasarken ve o ruh halinide bilirim tüm uzuvları uyuşmaya başlar adamın.

Nitekim sana inanmıyor nice 72 saatlere diyorum :)

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Sana amerikada okurken arkadaşlarla yaptığımız formülü söylüyeyim..

Mide delinmesi beyin kanaması gibi durumlarda mesuliyet kabul etmiyorum.

1 Kutu rebull içine 3 kaşık nescafe ve çeyrek çay kaşığı sek kafein atıcaksın, yavaş bir biçimde içeceksin. 

Bunu günde 2 kere yap uyku fln kalmaz ancak hiç uykun olmadıgı için yorgunluktan bayılma veya beyin kanaması geçirebilirsin bu nedenle alkol ile birlikte alınabilecek bir uyku ilacı öğren. 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

colanin icin nescafe koy ic :) cok iyi gelir ondan baska bisi yardimci olmaz sana aci olur ama is gorur denenmistir.

dikkat et cok kopurur.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

benm 26 saatte 2 saatle uykuyla ebem s...miştide zar zor dayandıydım sen nasıl başardın oyle. sen soyle bi sırrını hacım..

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

vallah bn 5gunde toplam 6saat fln uyudumu bilirim gecen sene finallerde valla baya kotu oluo kafa duruo gunde 10bardaktan fazla kahve iciodum anca etkiliyodu tabi sonra 2gun kalkmamisim hic (=

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

uykusuz kalma rekorum 32 saat ama lanet adi dif. denk. dersinden geçemedim.. :D

5. defa alıom aq.

redbull içtiğim günler uyuyamıom harbiden.. kahveden daha etkili.. bence. ama bi süre sonra hayat bulanıklaşıyor

fazla yemek yememek gerek bide.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

uyuyarak

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Uyku bazen silahtır hocam, tasarım için ne kadar süren kaldığını söyle ona göre tart olayı, planlı yap işi.Atıyorum uykusuzken 1 saatte yapacağın işi tam uykunu almış bir vaziyette 40 dk da yaparsın.

Dünya uykusuzluk rekoru 11 gün

Benimkisi 81 saat.daha dayanabilirdim ama vucüdü hiç yormamak gerek ve uyumanın önemini o zaman anlamıştım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

uykusuzken 5 saatte zar zor yaptığın işin daha iyisini sağlam dinç kafayla yarım saatte yaparsın, böyle hesapla.

yani git yat a.k.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

omerta kasarken 3 gun uyumamistim.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 41