Uykusuzluk
-
söz konusu hastalık adı değildir. insanoğlu uykusuz kalırsa (ki ne kadar kalabilir) bedensel ve ruhsal olarak nasıl bir hale geldiğini merak ediyorum. bununla ilgili araştırma yaptım. yardımcı olur ve içerik ile ilgili paylaşımlar yaparsanız sevinirim. ayrıca belirli bir süre sonra bazı hücreler önce az az daha sonra artarak uyumaya başlıyor. bu süre nedir?
-
şahsen ben 2 gün uyumadığım günler oluyor arada , bol kafein tüketimi, soğuk duş uykunun gelmesini geciktirir . 3 günlük uykusuzluktan sonra ise kişi halüsinasyon görmeye başlar ve aklını toparlayamaz, düşünemez, Her gece 2-3 saat uyuyan insanda da zaman geçtikçe aynı problemler görülüyor. Eğer uykusuzluk süresi 3 günden de fazla olursa, kişinin durumu daha da kötüleşiyor ve hatta ölüme kadar gider.
-
10 gün uyumazsan ölürsün.
-
bi incele istersen
http://www.belgeler.com/ara?s=uyku
-
sen uyursan herkes ölür.
-
Bkz. Uyumak neden gereklidir. Benim konularimdan
-
Tengri bunu yazdı
10 gün uyumazsan ölürsün.
21 gün uyumayan adam var rekor adamda belgeselde izlemiştim
20. günün sonunda kimseyi hatırlamıyordu 20 gün uykusuz kaldı 1 gün uyudu tüm uykusunu aldı :)
-
enteresan ben 4 gün uyanık kaldım 4. günün akşamı bütün vucudum morarmaya başladı sonraki 2 hafta kırıklık vardı vucudumda ?
-
niye uyumuyorsunuz ki uyuyun allah geceleri uyuyun diye yaratmış mis gibi işte
-
mqstar bunu yazdı
niye uyumuyorsunuz ki uyuyun allah geceleri uyuyun diye yaratmış mis gibi işte
Biri çıkar uyumak boşa zaman kaybı der şimdi. :)
-
En son polifazik uyku kobayı oldum ve uykusuzluğun ne bok bir şey olduğunu son damlasına kadar hissettim.