Uykusuzluk İçin ?
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------1-nescafe İÇME
2-kola İÇ
3-8 saat arayla fln. parasetamol kullan.. (gripin,panalgin,novalgin... ve daha aklıma geldiği halde saymaya üşendiğim bir sürü ağrı kesici ilaçın farklı ticari şirketler olarak pazarladığı bi ilaç... aslında hep aynı formül: PARASETAMOL.)
evet sadece bu ikisini yaparak yani kola ve parasetamol ile 2 gün hiç zorlanmadan uykusuz ayakta kalabilirsin.ben bizzat denedim.ama nescafe içme.neden bilmiyom ama işe yaramıyor..
-----------------------------
aslında geralgin k tablet atsa daha iyi parasetamol+kafein olduğu için kan akışını hızlandırır yorgunluğu atarcola çay kahve hiç denemedim a.q uykum geldi mi yatmaktan başka çarem yok :)
-
bol bol sarımsak ya gerekirse ekmek arası sarımsak üstünede ketçap sık ye o zaman gor mışılş mışıl uyuyçan baba :G ;)
-
NEd bunu yazdı:
Knight Online oynamanı tavsiye ederim bende cok etlili oluyor :D
-----------------------------aynen :) profilime bakabilirsiniz :) GM geldimi uyku muyku kalmıyor:P
-
bol bol çikolata iyidir
-
kafanı birşeylere tak,kendinle kavga et.uyku felan kalmaz:)
-
Bu bir öneri falan değil ama ben nezaman nescafe içsem hemen uykum geliyor :P
-
ayaklara enseye ve göbeğe soğuk su dokundurtmak çok işe yarar yazları sabahlara kadar uyanık kalmak için denendi onaylandı
-
bir çorba kaşığı kurukahveye limon sık at ağzına üstüne de yarım şişe redbull u fondip yap daha sonra o kutuyu da bitir. ( redbull u tek seferde dikip bitirme ateşinden duramazsın ), bulunduğun oda ne çok karanlık ne çok aydınlık olsun, bilgisayar başında kalma ve mümkün olduğunca bişeyler okumamaya çalış.bir zaman sonra bedenin dayansa da gözlerin iflas edicektir gözlerini fazla ovuşturma mümkünse göz kuruluğuna karşı damla kullan..
uyanık kalıym diye ikide bir kahve çay ya da yukarda önerdiğim redbull falan içme mideni de rahatsız edersin..
ama hepsinden önemlisi sana şunu söyliyim ki bu gece uyanık kalma işini sakın sürekli yapma, anca çok önemli işlerin varsa yap çünkü dengeni sker atar afedersin, alışkanlık yapar insomnia ya da narkolepsi hastası olursun, bende ikisi de var, daha önceden uyuyamamakla ilgili açtığım başlıklar belki hatırlanır.aman diyim..
-
o6u2 bunu yazdı:
bir çorba kaşığı kurukahveye limon
-----------------------------ben bunu ishal olunca kullanırım ishalden kabıza çevirir çok etkili ama hiç tavsiye etmem yani ishal içinde kullanılıyor
tabi tabi doğru
aslında o acı veren dışkılama işleminden sonra pek uyumak mümkün değil
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
bir çorba kaşığı kurukahveye limon
-----------------------------ben bunu ishal olunca kullanırım ishalden kabıza çevirir çok etkili ama hiç tavsiye etmem yani ishal içinde kullanılıyor
tabi tabi doğru
aslında o acı veren dışkılama işleminden sonra pek uyumak mümkün değil
aslında ishale karşı olarak bilinir evet
hatta reflüye karşı dahi kullanılır hem kahve hem limon reflü azdırıcı olmasına rağmen..
ama acı veren dışkılama yapması sonucu falan değil gerçekten uyku konusunda da işe yarar.iki sağlam uyarıcı :D