Uyuyan Bebeği Parçaladılar
-
Uyuyan bebeği parçaladılarİki Rottweiler cinsi köpek, sepetinden aldıkları beş aylık bebeği parçalayarak öldürdü.İngiltere’nin Leicester Kenti’nde iki Rottweiler cinsi köpek, sepetinden aldıkları beş aylık bebeği parçalayarak öldürdü.Amy Burchell (26) bebeğini uyutup sepete yatırdıktan sonra, odadan ayrıldı. Ancak Bruno ve Bess adlı yırtıcılıklarıyla bilinen Rottweiler cinsi iki köpeğinin bulunduğu terasın kapısını da açık bıraktı. İçeri giren köpekler, bebeği parçalayarak öldürdüler. Anne, ihmalde bulunarak ölüme sebebiyet vermekten yargılanıyor
-
bunlar rotların düzenli olarka yaptıkları şeyler..
haber değeri yok benim içinn.
başka bi köpek besleselermiş
-
sasirdim yoo bu kopekler oyle degil aslinda koruyucudur ozellikle cocuklari benim arkadasin rot u bebege yaklastirmazdi nasildesem korurdu kopeklerin bir psikolojik sorunu var heralde :dd
-
:S:S Gerçekten üzücü bi olay.
o cins klöpekler saldırgandır ama sahibi komut vermeden nasıl parçalalar aıl işi değil besleyen arkadaşlarm var öyle saldırgan degiller:|
-
vay hayvan vay :|
-
bende yavrusunu almıştım bunun büyüdükçe bana saldırmaya başladı gönderdim
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
sasirdim yoo bu kopekler oyle degil aslinda koruyucudur ozellikle cocuklari benim arkadasin rot u bebege yaklastirmazdi nasildesem korurdu kopeklerin bir psikolojik sorunu var heralde :dd
-----------------------------size de şöyle izah edeyim.
rotlar biraz kıskanç hayvanlar.
mesela sahibiyle oynarken..adamın ağzının içine bakar..
zıpla der sahibi o zıplar..otur der oturur..bi tür transa geçer gibi..
sahibinin ilgisi onun üzerinden kayıp bebeğin üzerine yoğunlaştığında kıskanıp o tehdidi ortadan kaldırmak istiyor..
-
kıskanmışlardır a.q :S
-
köpekler hiç bir zaman bebekleri sewmezler artık kokusundanmıdır nedir bilemem aynı ewde bebek ve köpek barınamaz onu bilirim.. yazık olmus bebege..
-
bazı türler diyelim..
kangal,labrador ve golden ın sevdiğini bizzat gördüm :) ha bide puanter in
-
Yazık olmuş bebeğe