Uzak İlişkiler Hakkında Tecrübe Ve Düşünceleriniz
-
Hiç Bir Şeyden Çekmedim bu Karı kızdan çektiğim kadar mk .
-
3-4 ayda bir görüşmeli olmalı en azından.
benim vardı gençken aldatmıstım, oda aldatmıştır kesin. zor zanaat uzaktan ilişkide güvenilecek birini bulmak.
-
Kolpaloji bunu yazdı:
-----------------------------
3-4 ayda bir görüşmeli olmalı en azından.
benim vardı gençken aldatmıstım
-----------------------------3-4 ay ve aldatılmıştım.
-
Millet Hep kucakta seviyor , Bırak kardeş biz Uzaktan SeveLim.
-
zor da olsa idare ediyoruz..yilda bir kac kez anca görüsebiliyoruz.
2 yil olacak nerdeyse..bilmiyorum hayirlisi :]
-
hocam iyi hoş danişmisin ama insanlar çok farklı gerçekden seviyorsan ihmal etmiyeceksin kizi boş biraktin mi tutunacak dal arar, ama maymun gibidir bi dalı yakalamadan ötekini birakmaz
Sen sen ol kalpini dinle üzülsende yaptiklarin icin pişman ol yapmadiklarin için degil
*Ama Sürekli konuşun bide cok azcik olsa bile göruşmek gerek 4-5 ayda bi
-
Benim vardı iyi kızdı bi parça güveniyordum (not: hayatta kimseye tam güvenmem) neyse 1.5 yıl oldu gittim yanına koklaşmalar sarılışmalar muhabbet aldı başını gitti gayet mutlu bi ortam var..ne dese iyi ben birine aşık oldum.uzaktasın seni göremedim falan dedi.ulan allah belanı versin...bakarmısınız hesabı alabilrmiyim.sora gittim
-
eskiden ayrılalım dediğinde gitmemesi için telkin ediyordum tabiri caizse yalvarıyordum falan. geçen bakalım ne olacak dedim ayrılalım dedi olmaz üzülürüm falan neden dedim öyle işte dedi iyi peki kendine iyi bak dedim..
2 gün sonra aradı ağlıyo ben sensiz yapamıyorum nolur geri dön diyo :D
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
Benim vardı iyi kızdı bi parça güveniyordum (not: hayatta kimseye tam güvenmem) neyse 1.5 yıl oldu gittim yanına koklaşmalar sarılışmalar muhabbet aldı başını gitti gayet mutlu bi ortam var..ne dese iyi ben birine aşık oldum.uzaktasın seni göremedim falan dedi.ulan allah belanı versin...bakarmısınız hesabı alabilrmiyim.sora gittim
-----------------------------bunun aynısını yaşadım.. çok güveniyordum kör olmuştum resmen.. çıktı karşıma ben başkasına aşık oldum dedi :)) Allaha havale etim bende..uzak ilişki ilişki değil resmen ızdıraptır ya.. çok zor çok sabır istiyor.. yinede herşey kader kısmet tabi olabiliyor.. :)
-
80 yorum ve sayfalarca bıdı bıdı.
uzaktan ilişki mi olur lan ?
istediğinde sarılamıcan göremicen
ha el sikiyle gerdeğe girmişsin ha 1000 km ötede sevgilin olmuş aynı şey.