Uzaktan Eğitim?
-
Bu uzaktan eğitim nedir ya derselere girebiliyozmu falan filan biri bilgilendirirse makbul geçer (:
-
hoca ben öss den uzaktan eğitime yerleştim.baya bi araştırdım.2800ytl yi 8 taksitte ödeyebilecek durumdaysan maltepe üni sine yazılmanı tavsiye ederim.. pc programcılığı herhalde demi?
-
Evet pc programcılığı ankara gazi tuttu bnmde internet üzerinden nasıl okuycaz biz ya onu anlamadım isteyen derslere filan girebiliyomu acaba eğer öle bi şansımız varsa iyi olur...Bide bu olay galiba bu sene yeni başlamış dimi?
-
bence üniversiteyi arayıp onların cvplaması en doğru.Yerinde olsam onu yapardım.Olmazsa mail at
Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programı
e-mail : ue@gazi.edu.tr
Tel : 0 312 212 10 10
Fax : 0 312 212 10 10---------------------------
yok ben internetten bilgi alacağım diyosan.Şu adamı oku
http://uzaktanegitim.blogspot.com/ -
Saol ertan hoca üniversitesinin sitesine baktım pek bi açıklama verdiğin kaynak baya iyiymiş ama yinede en iyisi aramak dediğin gibi.
-
yok hoca istediğin zaman derslere mlsf ki giremiyorsun.gazi mail yazılı olarak çalışıyor galiba.normal kitaptan öğrenirmiş gibi sana notlar gönderiyor onlara bakıyorsun.o şekilde yani.birde bu uzaktan eğitim davası ülkemizde senelerdir kullanılıyor.yeni başlayan bir sistem değil yani..
-
Hmm anladım saol aydınlattığın için...
-
bende sakarya uzakten eğitim 2 yıllığa sınavsız geçiş yaptım parası sağlammış aq şimdi ben yazılmasam bu okula seneyeki öss de kırılırmı orta öretim puanı?
-
Valla ben onu kırılmıyo diye biliyom ama arkta kırılıyo diyo bu konuda biri aydınlatsa keşke :)
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
bende sakarya uzakten eğitim 2 yıllığa sınavsız geçiş yaptım parası sağlammış aq şimdi ben yazılmasam bu okula seneyeki öss de kırılırmı orta öretim puanı?
-----------------------------
kırılıyor hocamda şunu düşün.seneye hiçbir okul mezun vermeyecek yani yine 2007-2006 mezunu ağırlıklı alınacak.senin için hiçbirşey değişmez yani..niye istemiyorsunuz ki uzaktan eğitimi anlamadım?ben evdekileri zor ikna ettim gidebilmek için siz ise tam tersini düşünüyorsunuz.başarılı olunmak isteniyorsa bence en iyisi uzaktan eğitim.ortam değişikliği yok, baş ağrıtacak dertlerin yok.herşey mükemmel tamamiyle kendini pc ye veriyorsun.bu ders için en iyisi bu.yine de iyi düşünün..
uzaktan eğitim hakkında daha fazla bilgi vereyim size;
dönem içi sınavları evdeki pc nizin başından oluyor.dönem sonu sınavlarınız okulda oluyor.istediğiniz zaman bu notlara bakabiliyorsunuz.eğer illa ki bana bir öğretmen ders anlatacak diyorsanız indirin pcnize görsel eğitim setlerini oralardan bakın öğrenin.tahri upload da bir sürü vardı.eğer ki dgs düşünüyorsanız ki düşünüyorsunuzdur bu sizin için bulunmaz bir fırsat.dershane + okulu aynı anda yürütebilirsiniz.yani ders çalışmaya çok fazla zaman ayırabilirsiniz.ya da çok az zaman ayırabilirsiniz..hem okuyup hem bir işte çalışabilirsiniz.+masraflarınız çok az olacak.okula fazla para istiyorlar fakat gidipte özgün öğretime başlarsanız cebinizde harçlık vs.. olmak zorunda oluyor.hem burs alın hem okuyun.
aldığınız diploma da uzaktan eğitim yazmıyor.böylece ileride işe girerken zorluk çekmiyorsunuz.özgün öğretim gören herhangi bir üniversite öğrencisiyle aynı haklara sahip oluyorsunuz.Türkiye'de buna pek yakın bakılmıyor fakat yurt dışında çok yaygın bir şekilde kullanılıyor bu sistem.
iyi düşünün iyi karar verin hocalar.bence elinize muhteşem bir fırsat geçti...
sorularınız varsa bilgim doğrultusunda cevaplamaya çalışırım.
-
internet üzerinden hafta hafta dersleri indiriyorsun kısa sınav ve vizelere internet üzerinden 30 dakikalık bir zamanla giriyorsun
finaller için 2 gün okula gidiyorsun
vs.. güzeldir uzaktan eğitim hayırlı olsun