Uzaktan Eğitim Vizeme Girecek Murid?
-
mrb muridler..
benim uzaktan eğitim sistemi üzerinden girmem gereken 2 adet vize sınavım var.1- Veri tabanı yönetim sistemleri II
Konular:
Veri tabanı yonetim sistemleri yapısı
VTYS istemci sunucu mimarisi
Resulset kavramı
sql programlama veri tipleri ve değerleri
sql programlama blokları akış denetimi
sql geçici tabloları
sql programlamada procedure ve function
cursor, imleç, triggers,
transction ve hata2-Matematik II
Konular:
karmasık sayılar
limit
türev
integral
http://uzak.mersin.edu.tr/ adresinden üzerinden giriliyor. (sınav giriş bilgileri yardımda bulunmak isteyen arkadaslara pm ile gondericem)
sınava girmeden önce http://www.dessci.com/en/dl/MathPlayerSetup.asp bu adresten bu programı kurmak gerekiyor.ilgilenen arkadaslara şimdiden teşekkürler..
-
bi sene sonra isteseydin mat 2 ye girerdim hocam :) bilmediğim konular var...
-
not : sorular test şeklinde olup 20 adettir. 40 dk süre vardır.
-
daha güzel bi fikrim var yaz buraya elbet yapan birileri çıkacaktır.
-
rebellisch55 bunu yazdı:
-----------------------------
daha güzel bi fikrim var yaz buraya elbet yapan birileri çıkacaktır.
-----------------------------bencede
-
hocam sınıftaki herkesin msnsini al:D
msnne kaydet.
sonra sınavın son giriş gününü bekle:D birisinden yüzlük cevaplar çıkıyo :)
yesevide 2 dönemi böyle bitirdim:D sonrada okulu terkettim finallerden geçemiyom diye:D tavsiye ederim süper bi yöntemç
.
-
sınıftan bi kişi bile yok hocam :) aslında mantıklı ama baştan yapmak lazımdı 16 sında bitiyo.. tahribat geniş bir tarikat mutlaka aramızda matematik okuyan, veritabanı sistemi uzmanı olan arkadaslar vardır diye düşenerek actım konuyu umarım yardımcı olan biri çıkar :)
-
öyle sınav mı olur ya :)) oh valla.. :)
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------%20 etkisi var final %80 onemli olan finalde başarılı olabilmek biz burdan ne kdr fazla alırsak iyi diyoruz :)
-
streetw1se bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------%20 etkisi var final %80 onemli olan finalde başarılı olabilmek biz burdan ne kdr fazla alırsak iyi diyoruz :)
-----------------------------anladım :) olsun buda kar dır diyorsun..Başarılar.. öğrenciyken sql lim çok iyiydi ama şu an malesef.. :)
-
teşvik etmek için : mevcut 3 aylık hotfile üyeliğimi paylasıcam yada 20 tllik herhangi bir operatorden bakiye yükleme. bu sınavlara girip 85-100 arasında puan alan arkadaşa .. :)