Uzayda Devlet Kuruluyor, Vatandaşlık Bedava
-
adeleks bunu yazdı
toplam başvuru sayısı 492,341 olmuş
nüfusa oranladığımızda en çok biziz sanırım
-
Vatandaş ligim onaylanmış
Bildiğiniz gibi Asgardia, devlet olma yolunda ilerliyor. Bunu başarmak için Asgardia’nın kurucusu Dr. Igor Ashurbeyli geçici olarak (ilk seçimler yapılana kadar) Millet Başkanlığı görevlerini üstleniyor.
DE5TROY3R tarafından 05/Oca/17 18:24 tarihinde düzenlenmiştir
Bunu desteklemek için Asgardialılardan Dr. Ashurbeyli’ye, Asgardia’yı tüm gerekli müzakerelerde temsil etmesi için vekalet vermeleri isteniyor. -
yanlış devirde dünyaya geldik gidicez
şöyle uzay çağı gezegenler arası seyahat olsaydı
ne bileyim sonsuz uzay daha neyin kavgasını yapacaktı insanlar
-
Asgardia kimlik doğrulamasını tamamladığınız için teşekkür ederiz! Şimdi dünyanın ilk Uzay Ülkesi'ni yaratmaya bir vatandaş daha yakınız! Aşağıda Asgardia kimlik numaranızı göreceksiniz, bu numarayı hem online foruma hemde diğer resmi Asgardia belge, servislerine ve sertifikanıza erişebilmek için kullanacaksınız
darısı green card'a
-
Hayret bu sefer 1. olamamışız. Bir atasözü vardır. İnternet aleminde Türklerin olduğu bir anket varsa o anketi Türkler kazanır. :D
-
Maliyetler için her üyeden $100 falan isteseler 3-5 üye anca kalır.
-
Böye bir filmin bile çekilmesi için milyon dolar gerekirken gerçeğini düşünemiyorum. İnanmıyorum böyle bir projeye desem tahminim herkes gülecek, bide inanıyormuydun diye.. yanlışmıyım
-
Bu iş bedavaysa bi sıkıntı var.denek arıyorlardır
-
"Fiziksel anlamda Asgardia vatandaşları Dünya’da bulunacaklar ancak sadece Dünya’nın başka bir ülkesinde yaşıyor olacaklar. Başvuru sayısı 100 bini geçtiği takdirde Birleşmiş Milletler'e devlet statüsü için de başvurabileceğiz.” açıklamasını yapmıştır.[3]
https://tr.wikipedia.org/wiki/Asgardia
-
mkyb bunu yazdı
Hayret bu sefer 1. olamamışız. Bir atasözü vardır. İnternet aleminde Türklerin olduğu bir anket varsa o anketi Türkler kazanır. :D
Abi çok güldüm gerçekten.
Aslında birinci olmuşuz
1.500.000.000 kişi ile Çin 130 bin üyeli
70.000.000 kişi ile Türkiye 50 bin
Muhtemelen oransal birinciyiz.