folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üzerime Kayıtlı Bişey Varmı?

Üzerime Kayıtlı Bişey Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hiç birşey bulamazlar.

sigortacıya giderseniz üzerinizdeki araçları görür.

tapuya giderseniz üzerinizdeki taşınmaz lar görünür.

bunlarıda ya kendinize veriler bu bilgiyi yada avukat kanalı ile icra filan olursa tapudan yada trafikten, mal müdürlüğünden alınabilir.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

beyler yapılıyormuş.

gsm bayiler özellikle kimliğiniz adına başka bir hat alıp 

sonra bunu başkası üzerine kayıtlı hat istiyorum diyenlere satılıyormuş.

kahvaltı yaparken 2 3 ay önce seda sayan programında dinledim.

üzgünüm ama bu bilgi ordan yapıcak birşey yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hat dışında başka bişe yok yani .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

güzel ve faydalı bir konu. takipteyim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:
    -----------------------------

Pikacu bunu yazdı:

izzmarit bunu yazdı:

SpArK bunu yazdı:

Daha gecen gun aklima geldi bu konu, butun gsm operatorlerini arayip uzerime hat var mi diye sormak gecti icimden, fakat boyle birsey yapilabilir mi ? Yani ne bileyim tc kimlik numarami ismimi soy ismimi versem, benim icin kayit var mi diye bakip soylerler mi bilemiyorum :S Cunku yillar once ben ilk hatlarimi boyle kucuk bayilerden filan almistim, nufus fotokopimi almislardi vs  vs.

Telefon konusunda belki şöyle bir şey olabilir.. Bütün operatörlerin bilinmeyen numaralar servislerini ve işte telekomun 118hede şeklindeki numaralarını tek tek arayıp kendi adını soyadını söyleyip bu insanın numarasını arıyorum diye sorabilirsin, kendi kullandığın numaradan başka bir numara varsa da onun peşine düşersin.

Mesela bütün Mehmet Ali Açıkgözlerin şimdi telini mi alcam? Hangimiz gerçeğiz diy.e.

bknz: Tc Kimlik numarası..         isme göre zaten sorgulama yapmazlar tc kimlik numarasına göre yaparlar

Evet saçma oldu sanırım. Ben kendi adımı soyadımı seçmen listesinden incelemiştim zamanında o sıralarda 18 yaşın üstünde benim adım ve soyadıma sahip sadece ben vardım, benim için yapılabilir bir şey gibi. Ama Mehmet Ali Açıkgöz vardır sanırım epey..

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

önemli uyarı yapıyım bu konuda...telefoncudan hat alırken fotokopinin üstüne (mümkünse fligranlar gibi kimlik bilgilerinin üstünede gelecek şekilde)  "bu fotokopi sadece 05XXX XXX XX XX no'lu hat için kullanılmak içindir" yazarsanız başınız ağrımazmış...bunu söyleyen kim...t.cell in izmirdeki avukatı...zamanında annemin çantası çalınmıştı...adına faturalı hat almışlar (o zamanlar sadece faturalı hat vardı zaten) aradan 12 yıl geçti bize hacze geliyolardı borç o kadar abarmış...Allahtan annem hemen polise tutanak tutturmuş ve gazeteye ilan vermiş ve 12 yıldır saklamış ve buldu..o sayede yırttık borçtan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Bir yere kimlik fotokopinizi vermeden önce üzerine hangi amaçla kullanılacaksa onu yazın, örneğin "5444444444 nolu hat kaydı yapılacaktır" gibi.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

çizik

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bir arkadaşımın babası temizlik şirketinde cam silici olarak çalışıyordu.Bundan 8-10 sene önce gittiği yerde kimliğini düşürüyor sonra yenisini çıkartıyor filan.aradan 2-3 sene sonra evinden polsle alınıyor.Adamın adına sahte faturalar, Şirketler kurmuşlar.Kredi çekip çek defteri alıp oraya buraya verip milleti trilyona yakın dolandırmışlar.6 ay yattı adam boşu boşuna temize çıkana kadar.Hala ara sıra mahkemesi oluyor gidip gelir.Siciline bir ton dolandırıcılık filan işlendi.Adam sinirden felç geçirdi iyileşti bu seferde sicili ve ski olaylar yüzünden iş bulamadı.Sakat konular bunlar kimliğe dikkat etmek lazım.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 7957 Toplam Mesaj: 25