folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzman Jandarma Sınavı

Uzman Jandarma Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Cumartesi uzman jandarma sınavı var.Ben Adana'da giriyorum.Çukurova Üniversitesi Balcalı kampüsünde Adana'da girecek olan arkadaslar varsa yazsın belki aynı yerde girer kaynasırız sınav öncesi  birbirimize moral veririz :)

Sınava girecek arkadaslara simdiden basaralılar...

2006 Uzman Jandarma SIınav sorularına bi bakın belki faydalı olur.

http://www.sinavonline.net/haber/haber12.asp

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kadıköy kenan evren lisesi nde girecem hacım fenerin stadının hemen yanında bk gibi lise

çalışmadım nolacaksa olsun ne ya geçen sene onca çalıştım 48 puan aldım yazıklar olsun  ve ünivde alttan 5 ders bıraktım

bu sene onları kurtarıyorum vizeler bitti şimdide sınava gir yok ya o kadar kolaydı ve şunuda iyi biliyorum

herşeyin hayırlısı olsun. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hacı buna girmek için koşullar ne? (:

bide başarılar dilerim :P 

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------

google yaz o sana açıklar

1. türk insanı olacan 2. si liseyi bitirecen dahada var bissürü maddeler akrabanda sabıka olmayacak boyun 1,71 olacak ohooo bitmezzz 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    BaşarıLar

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:

kardesim ilk öncelikle T.C vatandası olman lazım

84/88 dogumları arasında olman lazım.

Emir altında çalışmamış olman lazım

Lise sonm sınıfı veya mezun olman lazım

Yüz kızartıcı hiçbir suç işlememiş olman lazım ( Hırsızlık*tecavüz*vatan alehine kötü söz vs. )

Ailenden hiç birinin suc işlememesi gerekiyo (anne baba abiler kardeşler dede ve nene veya dayı hala bakılmıyo)

bu seneki başvurular sone erdi hacım artık seneye gireceksen girceksin. seneyede 85/89 olur galiba :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    tuncaxxz bunu yazdı:

kardesim ilk öncelikle T.C vatandası olman lazım

84/88 dogumları arasında olman lazım.

Emir altında çalışmamış olman lazım

Lise sonm sınıfı veya mezun olman lazım

Yüz kızartıcı hiçbir suç işlememiş olman lazım ( Hırsızlık*tecavüz*vatan alehine kötü söz vs. )

Ailenden hiç birinin suc işlememesi gerekiyo (anne baba abiler kardeşler dede ve nene veya dayı hala bakılmıyo)

bu seneki başvurular sone erdi hacım artık seneye gireceksen girceksin. seneyede 85/89 olur galiba :)

aga askerliğini yapmadıysan eğer  olur en son 21 yaş biliyordum  dediğin gibi başvurular çoktan bitmişti kasım yada aralık arasında ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:

hacı önce peygamber olman lazım yani adamlar peygamber gibi adam arıyolar hatta götür bi peygamber onu bile beğenmezler a.q. 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    pingattack bunu yazdı:
    tuncaxxz bunu yazdı:

hacı önce peygamber olman lazım yani adamlar peygamber gibi adam arıyolar hatta götür bi peygamber onu bile beğenmezler a.q. 

Peygamberin Ordusuna Peygamber'i mi Almayacaklar : ) ?

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hasiktir ya büyükbabam tecavüzden 2,5 yıl yatmış :D

onun bi etkisi olur mu? 

punto cero
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

lan ii dedeme bakmıyolar (:

c. Kendisinin, evliyse eşinin, öz veya üvey anne,baba ve kardeşlerinden herhangi birisinin;

(1) Tutum ve davranışları ile yasadışı, siyasî, yıkıcı, irticaî, bölücü, ideolojik görüşleri benimsememiş, bu gibi faaliyetlerde bulunmamış veya bu gibi faaliyetlere karışmamış olması,

(2) Türk Silâhlı Kuvvetlerinin manevi şahsiyetine gölge düşürmemiş ve askerliğin şeref ve haysiyeti ile bağdaşmayacak fiil ve hareketlerde bulunmamış olması,

(3) Toplumca tasvip edilmeyen kazanç yollarında çalışmış ve halen çalışmakta olmaması,

(4) Hükümlülükleri affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adlî sicilden çıkartılmış olsa bile; kasten adam öldürme, devlet sırlarını açığa vurmak, basit ve nitelikli zimmet, irtikap, iftira, rüşvet, hırsızlık, yağma,dolandırıcılık, cinsî sapıklık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yalan yere tanıklık, yalan yere yemin, cürüm tasnii, gayri tabiî mukarenet, dolanlı iflas, istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç olmak üzere kaçakçılık, resmî ihale alım ve satımlarına fesat karıştırma, ırza geçmek, sarkıntılık, kız-kadın veya erkek kaçırmak, fuhşiyata tahrik ve yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlar,5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun 250 nci maddesine giren suçlar, Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki suçlar, Türk Ceza Kanununun İkinci Kitap; Birinci Babındaki; Devletin Şahsiyetine Karşı İşlenen Suçlar ve Sekizinci Babındaki; Genel Ahlâk ve Aile Düzeni aleyhine işlenen suçlar,5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkındaki kanun ile Atatürk ilke ve inkılâplarına aykırı davranış da bulunmak suçlarının birisinden hüküm giymemiş olmak veya sayılan suçlardan dolayı soruşturma altında olmamak, (Yukarıda belirtilen suçlara ; suç ismi,konu, kapsam ve içerik bakımından 01 Haziran 2005 tarihinde yürürlüğe giren 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda karşılığı yeniden düzenlenen suçlar dahil )

(5) Yapılacak arşiv araştırma ve soruşturma sonucunda, şüpheli yada sakıncalı halleri olmaması,

(6) Uyuşturucu maddeleri imal, ithal veya ihraç etmek, satmak veya kullanmak gibi suçlardan herhangi birinden hüküm giymemiş veya bu suçlardan yargılanması devam ediyor olmaması veya toplum tarafından alkol, uyuşturucu gibi bağımlılık yaratan herhangi bir etken madde bağımlısı olarak tanınıyor olmaması,

(7) Aile şeref ve haysiyetini ihlal edecek şekilde kumara, içkiye, paraya, zatî menfaatine düşkün olduğu, bu nedenle muhitinde itibarını yitirdiğine dair haklarında bilgi ve belge olmaması,

(8) Tarikat, dergâh, yasadışı faaliyet gösteren; örgüt, dernek, öğretim kurumu vb. gizli ve açık teşekkül veya gruplarla ilişkisi bulunduğuna dair haklarında herhangi bir bilgi ve belgenin olmaması,

punto cero
Toplam Hit: 5163 Toplam Mesaj: 43