Uzumaki Naruto ( Anime )
-
ya hocalar bu Naruto kaç bölüm 187 bölüm var izliyorum ama birinci sezon yazıyor bunun 2. sezonu var mı google de falan baktım ama yoksa hepsi bu kadar mı ? Anime ye başladığım yeni oldu birde Deatnote izledim öneriniz var mı başka izlemek için.
-
valla 300-400 bölüm naruto var diye biliyorum.
-
naruto 130 bolum filan olamsı lazım ondan sonrası filler yani mangayla alakalı olmayan ve mangayla animenin arasını açmak için yapılan bölümler yani boş beleş bölümler izlemene gerek yok
naruto shippuden buda ana konunun devam ettiği seri yani narutoyu izle fillerların başladıgı yere kadar sonra shippudene geç
bana sorarasan mangasını oku anime izlemekle bitmez
naruto tarzında hoşuna gidebilecek bleach var uzun soluklu bir anime olarak
death note gibi olsun diyorsanda code geass izleyebilirsin
farklı özgün birşeyler olsun diyorsanda cowboy bebop veya samuraii champloo izleyebilirsin
-
uzun soluklu animeler asla tercihim değildir çünkü uzadıkça hem konudan uzaklaşıyor hemde insanı aptal yerine koyup 7 yaşında bebeğin izlemeyeceği derecede çocukca fillerlar yapmaya başlıyorlar ve ciddiyetini tamamen kaybediyor.death note, code geass, cowboy bebop gibi kısa efsane olmuş animelere bakarsan ne kadar haklı olduğumu anlarsın.eğer başlamadıysan kesinlikle başlama derim.
-
Bleach başla bleach :)
-
Ulutoyun bunu yazdı:
-----------------------------
Bleach başla bleach :)
-----------------------------bu gün iplerin kopacağını düşünerek heyecanla açtığım bölümün 7 yaş altı bir filler olması ile hüsrana uğradım hocam tüm karizması gitti animenin.
-
şimdi izledim ben de.hayal kırıklığı.10. yıl kutlaması adı altında yine fillerla geçiştirdiler sağolsunlar :)
-
önceki mesajımdada belirttiğim gibi 6-7 yıldır devam eden serileri mangadan takip etmek en mantıklısı animesine hiç bulaşmayın.Bu tarz şatış rakamları yüksek mangaların animesi çocukca oluyor mangadaki o mistik hava gidiyor cıvıl cıvıl renkler geliyor olayın bütün büyüsü bozuluyor.
-
Narutonun büyümüş olduğu versiyonlar shippuden olarak geçer onlara başla sen.
-
öncelikle hocalarıma kesinlikle katılıyorum...
şahsım bir naruto ve bleach hayranıyım... ancak gördüğüm şu ki bazen resmen inat olsun diye adamlar filler koyuyor. ve hakikaten fillerlar rezalet seviyesinde oluyor. ama filler olmadığı durumlarda tavsiye ederim şiddetle... naruto yanılmıyorsam 220 bölüm
daha sonra naruto shippuden başlıyor ki o da şuan 187. bölümü yayınlanmak üzere... son bölümlerden bir tanesi çok geniş sayılabilecek bir özetti... daha doğrusu adamlar tüm naruto ve naruto shippuden hikayesini 15 dk içinde özetlemeyi başarmışlardı. sonrası ise yoğun miktarda flash back şeklinde oldu son bölümde...
bleach e geçince... artık bence çok bir esprisi kalmadı... zira ichigo nun neler yapabileceği artık biliniyor gibi birşey... zaten bitiyor sanırım zira aizenle kapışacak 10 bölüm içersinde araya filler sokmazlarsa... ki aizenle kapışması da bir 5 bölüm sürse sonra biter diye tahmin ediyorum.
-
Naruto serisi 130 lara kadar izlenebilir sonra sı filler yani doldurma bölümlerdir. O bölümleri es geçip direk olarak Naruto Shippudene başlamalısın Shippuden şuanda 178 de olması lazım zaten Shipudende oluyor n oluyorsa ve an itbariyle aşmış bi hale gelen naruto ve Kishiden torpilli sasukenin power up larından sonra işler iyice aksiyona sarsın, naruto iyidir. Bleachte iyidir heleki son mangadaki karizmasıyla sen artık oldun adamım dedirtmiştir :)