Vadeli Hesap Hakkında Bilgi
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------
İşinize karışmak gibi olmasın ama neden onu faiz veya türevleriyle değerlendiriyorsunz ki ? Onunla iş kurun, olmadı yerinde kalsın en azından haram yerine helal yokma geçmiş olur boğazınızdan.
-----------------------------3 binliraya bana iş kursana? çok merak ettim :)
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------İşinize karışmak gibi olmasın ama neden onu faiz veya türevleriyle değerlendiriyorsunz ki ? Onunla iş kurun, olmadı yerinde kalsın en azından haram yerine helal yokma geçmiş olur boğazınızdan.
benim adabımi bozma akşam akşam sanane arkadaş Para benim istediğimi yaparım cokmu müslümansın kendine bak sen kimsenin işine karışma seni ilgilendirmez açtığım konu hakkında bilgi vereceksen ver vermiyorsan çekgit ayrıca 3000 liraya ne işi kurabilirsin ki -
Yılda yüzde 8.5 faiz var :)
Yani arkadaşların dediği gibi 3000 lira için ayda ort. 20-25 ytl gelirin olur. Yılda 250 lira falan yapar.
Diğer vasıtaları önermişler, ya onların da ahım şahım bir fazlalığı yoktur. O yüzden bak kafana göre seç birini yatır. Fark yapmaz yani, bu garanti diğerlerinde çok az da olsa kazanamama riskin var.
-
Merhaba,
Mesela Poaşın hisselerinden yada Garanti Bankasının hisselerinden alabilirsin... Poaş satıldı ve değeri büyük yatırımcılar için çok kazandırdı... Aynı şekilde Garanti Bankasıda satıldı... Ve buda büyük mevlalar kazandırdı...
-
x-files bunu yazdı:
aylık 30 tl alırsan iyi
-----------------------------vergiyi düş 15 tl mi ne getirir :D
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Yani arkadaşların dediği gibi 3000 lira için ayda ort. 20-25 ytl gelirin olur. Yılda 250 lira falan yapar.
Diğer vasıtaları önermişler, ya onların da ahım şahım bir fazlalığı yoktur. O yüzden bak kafana göre seç birini yatır. Fark yapmaz yani, bu garanti diğerlerinde çok az da olsa kazanamama riskin var.
peki bu bankalar nasıl ne şekilde kazanıyor para neden hep artıyor hiç azalmiyor -
fatosss bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
peki bu bankalar nasıl ne şekilde kazanıyor para neden hep artıyor hiç azalmiyor
-----------------------------Senin paranla Yatırım yapıyorlar...Altın alıp satmadır,döviz alıp satmadır,kredi vermedir,aklına gelebilecek herşey...Bu Şekilde para üzerinden para kazanıyor...
-
yatırım hesabı açtır b tipi likit fon al faiz kadar getirisi yok ama istediğin anda nakite çeviriyorsun beklemek yok sıra yok dert yok bankamatikten yapıyosun herşeyi
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------demişsinde geçen sene altın önerdiğim arkadaşlarım sevgilim ve ben %30 kar yaptık
3000de bu 900 lira eder altın herzaman kazandırır yeterki doğru zamanda al doğru zamanda sat 10 gün sonra kıpırtılar başlayarak hafif yükseltme eğilimine girecek
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------demişsinde geçen sene altın önerdiğim arkadaşlarım sevgilim ve ben %30 kar yaptık
3000de bu 900 lira eder altın herzaman kazandırır yeterki doğru zamanda al doğru zamanda sat 10 gün sonra kıpırtılar başlayarak hafif yükseltme eğilimine girecek
Altın fiyatları düşerse ağlayan kızcağımızı kapına gönderirim sonra :)
Çok az da olsa riske karşılık kızın aklını bulandırmayın diye belirttim, o açıdan dedim.
Kısa vade sorduğu için pek fark etmez dedim.