Vadesiz Hesap İşletim Ücreti
-
Merhaba arkadaşlar,
Şu konum ile alakalı işbankasına gelen para anında kesildi:
http://www.tahribat.com/Forum-Kelepir-Fiyatlarla-Satilik-Kitaplar-Temmuz-2013-180848/
Sebep olarak 2012 2. dönem hesap işletim ücreti masrafı diyor. Kredi kartı için değil de vadesiz hesap için bir kesinti. Bu kesintiyi de kredi kartı ücreti gibi geri alabilir miyiz? Şube büyük ihtimalle vermeyecek, bunun için de tüketici heyetlerine başvurabilir miyiz yoksa bu bankanın hakkı mı?
-
ben bunu yazdım benden de 45tl kesildi.
Merhaba,
Dün hesabımdan 45TL hesap işletim ücreti kesilmiş. Yaptığınız bu hareket için bankanızdan tiksiniyorum.
Bu maaş hesap kartımın iptal edilmesini istiyorum. Ve birdaha da "Garanti Bankası" denen hırsız kurum ile hiçbir şekilde kesişmeyeceğim.
Maille olmuyorsa, arayadabiliriz sorun değil. Cevap verin.
Teşekkürler.ardından cevap geldi: iade edicez diye. şubeye çağırıyorlar ama gitmeyeceğim.
-
ben yıllarca bu hesap ücreti yasal diye garantiye her 6 ayda bir 30 tl verip durdum.O zaman bende yazayım bi dilekçe.
-
eğer bir bankada hesabınız varsa bunun banka tarafından belirlenmiş bir ücreti vardır. kredi kartı aidatı gibi değildir.
hesap işletim ücretinin geri verildiğini yada verilebildiğini hç duymadım
-
kimsenin kuveyt Türk ten haberi yok galiba, bir kuruş ücret yok vadesiz hesapta.
Hesap açtırdığınızda bahsettiğiniz bankalar gibi sizden habersiz kredi kartı da yollamıyor kapıya.
-
Michael bunu yazdı
kimsenin kuveyt Türk ten haberi yok galiba, bir kuruş ücret yok vadesiz hesapta.
Hesap açtırdığınızda bahsettiğiniz bankalar gibi sizden habersiz kredi kartı da yollamıyor kapıya.
kuveytte bonus, world gibi olaylar yok ne yazık ki.
-
Fatih bunu yazdıMichael bunu yazdı
yok ama mis gibi.
ben açtırmaya gittiğimde adam bana: "Kredi kartı ister misiniz?" dedi. Tabii, deneyebiliriz şansımızı dedim. Adam tekrar: "Kuveyttürk standartları gereği, her kişiye bireysel olarak kredi kartını çok zor veriyor. Çok kapsamlı bir araştırma sonrası verilebiliyor ancak.." dedi.
Kuveyttürk candır :)
-
Fatih bunu yazdıMichael bunu yazdı
Garantiden kazandığım bonus hesap ücreti sanırım 2 sene sonra karşılayacak. O kadar da iyi değil yani.
SUPERBICO tarafından 11/Tem/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdıFatih bunu yazdıMichael bunu yazdı
Garantiden kazandığım bonus hesap ücreti sanırım 2 sene sonra karşılayacak. O kadar da iyi değil yani.
taksit imkanlarından bahsediyorum hocam puandan değil.
-
Fatih bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıFatih bunu yazdıMichael bunu yazdı
taksit imkanlarından bahsediyorum hocam puandan değil.
O konuda haklısın hocam.
-
Başla arkadaşlar alsanız alsanız çok eski ücretleri alırsınız
şimdi hesap açarken size imzallattıkları BHS yani bankacılık hizmet sözleşmesine
ekliyorlar hiç bir şekilde geri alamazsınız