Vahşet Ve Serikatil İçerikli Korku Filmleri
-
Arkadaşlar Ben Korku Filmi Fazla İzlemiyorum İzlediğim Korku Filmleri Genellikle Vahşet,Seri Katil,Zombi Temalı filmler fakat ruhlu cinli perili konulu olanları izlemiyorum.
Konusunda Vahşet Seri Katil ( Tepenin Gözleri Tarzı Filmlerde Olabilir ) , Cehenneme Bir Adım Adlı Film Tarzıda Olabilir bu tarz filmler arıyorum varmı tavsiye ettikleriniz ?
Teksas Katliamı Gibi
-
valla bilmem izledin mi ama ben bugün yeniden constantine yi izliyorum harbi her izleyişte sarıyor
-
salihcan38 bunu yazdı:
-----------------------------valla bilmem izledin mi ama ben bugün yeniden constantine yi izliyorum harbi her izleyişte sarıyor
-----------------------------onu izledim hocamda bana yukarıda dediğim tarz filmler lazım paranormal olaylar içermiyicek fakat bir manyak olucak dogruyucak birşeyler yapacak :D
-
korku kapanı serisi - ben 4. filmini izledim sadece yetti
teksas katliamı
-
Saw serisi seni biraz idare eder bitince tekrar sor yine söyleyelim,
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------korku kapanı serisi - ben 4. filmini izledim sadece yetti
teksas katliamı
-----------------------------avatar değişmişya kim bu tırro dedim foxxly çıkdı :D fox bakam bunlara
Robin Testere serisinide izledim sen bana elindekilerin hepsini söyle :D
-
mission impossible ghost protocol
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------mission impossible ghost protocol
-----------------------------alakayı bulamadım be hocam :D izledim zaten
-
bende istiyorum :| yalnız saw beni kesmedi daha kesmeli biçmeli bişeyler olsa iyiydi.
-
izledinmi bilmiyorum ama Cradle Of Fear ı öneririm:)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------bende istiyorum :| yalnız saw beni kesmedi daha kesmeli biçmeli bişeyler olsa iyiydi.
-----------------------------Hacı gerçek bir kesme bicme görmek istiyorsan bunu izlede yalnız +18 herkez tıklamasın :D psikolojiniz bozulursa benden değil
http://www.liveleak.com/view?i=a6e_1316873330
Arkadaşlar istediğim olay şu hani meşhur korku filmi konusu vardırya gençler tatile gider veya kamp yapmaya orada başlarına birşey gelir o tarz filmler arıyorum daha doğrusu