Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
ltcelik bunu yazdı:
Hüseyin üzmez ağzında mı test emiş?
Tipik "müslüman"
-----------------------------buraya yorum yapanlar Vakit gazetesine hakaret etmeye o kadar odaklanmıışşlarki , yorum yapanlardan birinin müslümanlara ettiği hakaretin farkında bile değiller ,
-----------------------------Arkadaşın orada hakaret ettiğini zannetmiyorum. Müslüman kelimesini tırnak içine alarak sözde müslüman anlamı kattığını düşünüyorum. Vakit gazetesi bu aralar çok düştü çükün üzerine ipnelik yolunda emin adımlarla gidiyorlar sanırım.
-
habervaktim i tek bir haberle değerlendirmemek lazım bence, ben hergün okuyorum mesela aksatmadan ne zaytung ne bobiler yanına yaklaşamaz bence. adamlar ne içtiyse artık ne takıldıysa , normal bir insanın kafa kolay kolay o moda girmez çünkü. memlekette ne olmuştan ziyade ne olmamış ne olmamalıdır sorusununa espri dolu yanıtları bu gazeteden alabiliyoruz.
-
twilight_flame bunu yazdı:
student bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Tipik "müslüman"
-----------------------------buraya yorum yapanlar Vakit gazetesine hakaret etmeye o kadar odaklanmıışşlarki , yorum yapanlardan birinin müslümanlara ettiği hakaretin farkında bile değiller ,
-----------------------------Arkadaşın orada hakaret ettiğini zannetmiyorum. Müslüman kelimesini tırnak içine alarak sözde müslüman anlamı kattığını düşünüyorum. Vakit gazetesi bu aralar çok düştü çükün üzerine ipnelik yolunda emin adımlarla gidiyorlar sanırım.
-----------------------------arkadaşş orada '' Tipik '' müslüman '' '' diyerek genelleşştiriyor. Burada Tipik kelimi ne anlamaya geliyor biraş düşün bakalım.
meselea chp li birisi için herşeye muhalefet ediyor , tipik chp li dediğinde ne anlaşılır ?
-
student bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Tipik "müslüman"
ııtçelik' in yukarıdaki yorumu müslümanlar için genellemedir ,
havervaktim deki yazıda vurgulanmak istenen Yusuf Halaçoğlunun '' Yusuf Halaçoğlu'nun açıklaması : “ Türkiye'deki Kürtler Türkmendir. Kürt Alevileri ise maalesef Ermeni dönmeleridir. ' ifadelerinden yola çııkarak müslüman olmayan Ermenilerin tehcir sırasıında Alevilik isminin arkasıına saklanmalarııdıır.Müslüman olmadııklarıı için sünnetsiz oldukları anlatıılmaya çalışılıyor. Dikkat ederseniz chp malesef Önder Sav gibi Peygamber düşmanı bir kişinin Baykalı arkadan vurmasıyla giderek bir mezhep (!) partisi olmaya başlıyor.
Yusuf Halaçoğlunun konuyla ilgili açııklamalarıınıı araşştıırırsanıız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Yusuf Halaçoğğlu gerçek Alevilerinde Türkmenler olduğunu özellikle belirtiyor.Dikkat edin Hz. Ali (ra) ın yolunda olduğunu söyleyen sözde alevi (!) ler nedense Ateist olduklarıınııda söylüyor.İşte bunlar ermeni dönmesi sözde alevilerdir.
-----------------------------benim sadece merak ettigim vakIT gibi bir gazete adamin sunnet olup olmadigini nerden biliyor ?
sadece etnik kimligine bakip (ki gazetenin boyle bir arastirma yapacagini hic sanmiyorum) bu kesin sunnetsizdir diyebiliyor :)
hiristiyan olup da sagligi icin sunnet olan biri ciksa onu musluman olarak mi algilayacak bu insanlar
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Çıkarsın göstersin eğer olmamıisa vakit gazetesi kirveleri olur tutar başını :D
-----------------------------aynen :)
-
underzero bunu yazdı:
student bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Tipik "müslüman"
havervaktim deki yazıda vurgulanmak istenen Yusuf Halaçoğlunun '' Yusuf Halaçoğlu'nun açıklaması : “ Türkiye'deki Kürtler Türkmendir. Kürt Alevileri ise maalesef Ermeni dönmeleridir. ' ifadelerinden yola çııkarak müslüman olmayan Ermenilerin tehcir sırasıında Alevilik isminin arkasıına saklanmalarııdıır.Müslüman olmadııklarıı için sünnetsiz oldukları anlatıılmaya çalışılıyor. Dikkat ederseniz chp malesef Önder Sav gibi Peygamber düşmanı bir kişinin Baykalı arkadan vurmasıyla giderek bir mezhep (!) partisi olmaya başlıyor.
Yusuf Halaçoğlunun konuyla ilgili açııklamalarıınıı araşştıırırsanıız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Yusuf Halaçoğğlu gerçek Alevilerinde Türkmenler olduğunu özellikle belirtiyor.Dikkat edin Hz. Ali (ra) ın yolunda olduğunu söyleyen sözde alevi (!) ler nedense Ateist olduklarıınııda söylüyor.İşte bunlar ermeni dönmesi sözde alevilerdir.
-----------------------------benim sadece merak ettigim vakIT gibi bir gazete adamin sunnet olup olmadigini nerden biliyor ?
sadece etnik kimligine bakip (ki gazetenin boyle bir arastirma yapacagini hic sanmiyorum) bu kesin sunnetsizdir diyebiliyor :)
hiristiyan olup da sagligi icin sunnet olan biri ciksa onu musluman olarak mi algilayacak bu insanlar
-----------------------------buzul , çok merak ediyorum , vakit gazetesinde yazan yazıyı okudun mu ? da bu soruyu soruyorsun yoksa internette okuduğun haberler sonrasında vakit gazetesinde '' Kılıçdaroğlu içn sünnetsiz '' yazıyor haberlerinden dolayımı bu soruyu soruyorsun ?
ben internette konuyla ilgili vakit gazetesinde Dilpakın yazısında geçenleri okudum , alıntılayayım ;
'' Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.
Yukarıdaki Yusuf Halaçoğlunun deidkleri hakkındaki yazımı okursanız neden vakit gezetesinde böyle bir soru sorulduğunu ve bu sorununda gayet geçerli nedenlere dayandığını anlayabilirsiniz ?
-
student bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
student bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Tipik "müslüman"
-----------------------------buzul , çok merak ediyorum , vakit gazetesinde yazan yazıyı okudun mu ? da bu soruyu soruyorsun yoksa internette okuduğun haberler sonrasında vakit gazetesinde '' Kılıçdaroğlu içn sünnetsiz '' yazıyor haberlerinden dolayımı bu soruyu soruyorsun ?
ben internette konuyla ilgili vakit gazetesinde Dilpakın yazısında geçenleri okudum , alıntılayayım ;
'' Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.''
-----------------------------Ulan her bokta da alevileri sokmasalar olmuyor araya.Ben alevi değilim ancak alevilerin olur olmaz her meselede suçlanmasına laflar söylenmesine karşıyım.Bu resmen mezhep çatışması için ortam oluşturulmasıdır.Sünnetsizmiş bilmem neymiş birer fotoğraflarını göndersin isterseniz aleviler hepiniz tek tek bakın.Yeter bunca senedir alevileri saçma sapan şeylerle suçladığınız.
-
student bunu yazdı:
buzul , çok merak ediyorum , vakit gazetesinde yazan yazıyı okudun mu ? da bu soruyu soruyorsun yoksa internette okuduğun haberler sonrasında vakit gazetesinde '' Kılıçdaroğlu içn sünnetsiz '' yazıyor haberlerinden dolayımı bu soruyu soruyorsun ?
'' Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.
Yukarıdaki Yusuf Halaçoğlunun deidkleri hakkındaki yazımı okursanız neden vakit gezetesinde böyle bir soru sorulduğunu ve bu sorununda gayet geçerli nedenlere dayandığını anlayabilirsiniz ?
-----------------------------Bende bunu merak ediyorum altı çizili olan yerlerden vakite ne? Elalemin şeyinin derdi vakite mi düştü? Örnek veriyorum benim sünnetli olup olmamam seni ne ilgilendirir?
Vakit gazetesi yazarları sünnetli ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun altına mı yatacaklar? Niye bu kadar takmışlar Kemal Kılıçdaroğlu'nun sünnetli olup olmamasına çözebilmiş değilim.
Yusuf Halaçoğlu'nun yazısını okumadım geçerli nedenlere dayandığınıda düşünmüyorum kimsenin dini görüşü, sünnetli olup olmaması ne seni ne vakiti ne beni ilgilendirir. (ucu dokunuyor beni ilgilendirir tarzı bir düşünce varsa bilemeyeceğim)
-
bir kaç günden belli olur hemen kılıçdaroglunun işedigi pisuarlara gizli kamera yerleştirirler olayı gün yüzüne çıkartırlar.
-
emre_gss bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
''dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler''Bunların aklı ya s.ke ya g.te çalışıyor sakallı; dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler. Bu boku okuyan kimi gördüysem irtibatı kestim, abdurrahman başta olmak üzere hepsini önce livata kontrolünden daha sonra psikolojik testten geçirmek gerek toplum için ciddi tehlike...
arkadaş ''zincirleme kufur tamlaması kurmus '' :))
-----------------------------aahahahahaha :D sabah sabah gülmekten öldüm :D