folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Valve Hammer Editor Map Görüntü Bozukluğu

Valve Hammer Editor Map Görüntü Bozukluğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

valve hammer ediyor kullanarak basit bi map yaptım, herşey tamam fakat oyun açıldığında resimdeki gibi oluyor. araştırdım fakat bu hata ile ilgili birşey bulamadım, kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

hocam sanırım bi tek bi yer yapmışsın bi de spawn. etrafı ve tavanı kapatırsan sorun çözülecektir. şöyle ki, o siyahlıklar uzay oluyor. yere bakarak yürürsen o şekilde bi görünüm oluşmaz. uzayla haritanın etkileşimini kapatman lazım.

etrafını kapattıktan sonra tavanı SKY textureı ile kaplarsan tavan gökyüzü şeklinde gözükecektir. çoğu wad içinde olsa da belki bulamazsın diye diyorum halflife.wad içinde var SKY textureı. daha çok başındasın olayın, kolay gelsin =)

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Haritadan pek anlamam ama fikir yürüterek şunu söyleyebilirim. CS 'de şifre yazarak zeminin içine girince buna benzer görüntü oluşuyor. Demek ki zemin olması gerekenden yüksekte olmuş. Bu yüzden de karakter zeminde sıkışıyor ve böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Tabii ki tamamen teorik fikirler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

hocam editoru silip tekrar kurdum ayarları dikkatlice yaparak, birde ekran çözünürlüğünü değiştirdim sorun çözüldü ama dediğiniz mantıklı üstü kapatıp denicem şimdi :) cs wad'ında yoktu halflife'da varsa onu kullanayım birde

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

hocam bununla 1.5 için de map yazılabiliyor mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

hocam sanırım bi tek bi yer yapmışsın bi de spawn. etrafı ve tavanı kapatırsan sorun çözülecektir. şöyle ki, o siyahlıklar uzay oluyor. yere bakarak yürürsen o şekilde bi görünüm oluşmaz. uzayla haritanın etkileşimini kapatman lazım.

etrafını kapattıktan sonra tavanı SKY textureı ile kaplarsan tavan gökyüzü şeklinde gözükecektir. çoğu wad içinde olsa da belki bulamazsın diye diyorum halflife.wad içinde var SKY textureı. daha çok başındasın olayın, kolay gelsin =)

tamamdır hocam etrafı kapatınca problem çözüldü sağolasın :)

Frontend Dev.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam indirme linki versene bizde deneyelim bir şeyler?_

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ulan ne bölümler yapmıştım bunda :D bi bölüm yapmıştım arena diye. büyük böyle galdyatör arenası gibi. seyirci koltukları felan koymuştum. kapı açılıyordu iki taraftan karşılıklı. at arabası yapmıştım sürülebilen. kasasına toplanıyordu iki farklı taraf. ellerde bıçaklar. yan yana gelince doğruyorduk. ulan vay anasını. sene 2007 2008 felandı.  şimdi açsam programı yere silah bile koyamam herhalde :D

bu arada aynen etrafı kapatırsan sorun düzelecektir diye hatırlıyorum. veya background resmi ekleyince.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

http://www.therazzerapp.com/Downloads.html

http://nemesis.thewavelength.net/

bu 2 linkide buraya bırakyım 

fgdler decompiler bsp2map terrain generator felan var içinde

dota 2 haritasını csgoya çevirmeye çalışmaya başlıcaktımda içinden çıkamadım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

o problemi hatırlıyorum hoca. boş görünen alanlara texture atarsan sorun kalmaz. birde gökyüzü atman lazımda hatırlamıyorum şimdi

zamanında az uğraşmadık :)) vay be

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

http://www.therazzerapp.com/Downloads.html

http://nemesis.thewavelength.net/

bu 2 linkide buraya bırakyım 

fgdler decompiler bsp2map terrain generator felan var içinde

dota 2 haritasını csgoya çevirmeye çalışmaya başlıcaktımda içinden çıkamadım 

onu bende denedim ama source sdkya alışana kadar ohooy

=)
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 13