folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Valve‘Den 1.000.000 $ Ödüllü DOTA 2 Turnuvası.

Valve‘Den 1.000.000 $ Ödüllü DOTA 2 Turnuvası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

abicim ben anlamadım  ki bi acıklama göremiyorum

dota 2 w3 ten bağımsız olcak dimi? başlı başına oyun olcak?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

Juliet bunu yazdı:
    -----------------------------
    whopper bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

takımlar 

5 çinli 

2 avrupa 

2 danımarka 

1 ukrayna 

1 rusya 

1 tayland 

1 singapur 

1 malezya 

1 filipinler

her internetcafe de var dota ama türkiye yok işte 

valve oyunun lansmanına hızlı giriyor da niye şimdiye kadar  4 tane art dan başka resim koymadı sitesine anlamıyorum. 

video bile yok.

abi oyun isinde biz turkler cok berbatiz.En cok oynadigimiz counter strike de bile dokuluyorken.dotada bu turnuvaya katilmamizi beklmezdim zaten.gavurlar hele su cinliler varya nasil oynuyorlar bir bilsen aklin hayalin durur. bir konu var simdilerde ana sayfamizda fatih abi acmis cok mu ciddiyetsiz seklinde bence o durumun oyun platformuna yansiyisidir tum bunlar

oyun konusunda beceriksiz olmamızın sebebi sponsor olmamasıdır sanırım. dünyadaki cogu profesyonel oyuncuların hepsi sponsorları var adamlar gecimlerini burdan saglıyor. Sk gaming gibi bi sponsorlar lazım. Bizde ki oyuncuların hepsi eglencesine oynuyor o yüzden ciddiyet aramak gereksiz bence.

sponsor olayının da alakası var tabi ama dota2 turnuvasında vietnamdan da bir takım var? ciddiyetsizlik her alanda ne yazık ki :)

online oyunlarda çinliler canavar gibi, niceliksel üstünlüklerini oyunlarda bile çok iyi kullanıyor adamlar.

edit: international demiş ama abdden takım göremedim ben nedenini bilen var mı? yoksa abdye ayrı dünyanın diğer bölümlerine ayrı turnuva mı düzenliyolar?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

...

But first some of you might be thinking, “What is Dota 2?” Dota began as a user-made modification for Warcraft 3 and has grown into one of the most played online games in the world. Following in the tradition of Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress, Portal, and Alien Swarm, Dota 2 is the result of Valve hiring the community developers who built the mod and giving them the chance to finally build a full product out of their idea with the help of a professional team of developers and artists at Valve.

...

evet ayrı bir oyun olarak çıkıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    amerika gozlemledigim kadariyla oyunlara pc formatinda duskun degil.her cocuk evinde ps yapiyor.ama evinde pc olmayanda yok bende anlayamadim isin acikcasi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

dota 2 nın warcraft ve blizzard  ile alakası yok  Valve isim hakkını satın aldı.

Valve Source Grafik motoru ile IceFrog ve Valve ekibi tarafından yapılıyor , söylenenlere göre oyun valve nin en son çıkarttıgı ve grafik motorunun yenilenmesiyle şimdiye kadar ki en iyi source grafiklerini göreceğiz 

kısaca dota 2 nin grafikleri halflife 2 , counter strike source , portal 2  gibi oyunlardan daha iyi olacak.

%99 oyun Steam üzerinden 30-40 dolara satılacak ancak tek seferlik bir ücret ödenicek.

bu arada arkadaşlar bu oluşturulan takımlar bence torpilli veya önceden bir ön eleme yapılmış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

Japonlar gibi kimse dota oynayamaz japon arkadaşım var 6vs1 yaptık dakika 5 imizide paketledi ve bizler de 2-3 senelik oyuncularız ...

Profesyonel Öküz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Japonlar gibi kimse dota oynayamaz japon arkadaşım var 6vs1 yaptık dakika 5 imizide paketledi ve bizler de 2-3 senelik oyuncularız ...

bütün paralar ona geldi zaten 5dk da yenemezse bi daha sittin sene yenemez oyun başında sizden üstün çünki. lol da 5 vs 1 deneyin orda öyle bi olay yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bütün paralar ona geldi zaten 5dk da yenemezse bi daha sittin sene yenemez oyun başında sizden üstün çünki. lol da 5 vs 1 deneyin orda öyle bi olay yok.

taş çatlasa hazırlanmak için 3 dk leri var 2 dk de savaş yoksa yenilirler :D

Profesyonel Öküz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

dota 2 nın warcraft ve blizzard  ile alakası yok  Valve isim hakkını satın aldı.

Valve Source Grafik motoru ile IceFrog ve Valve ekibi tarafından yapılıyor , söylenenlere göre oyun valve nin en son çıkarttıgı ve grafik motorunun yenilenmesiyle şimdiye kadar ki en iyi source grafiklerini göreceğiz 

kısaca dota 2 nin grafikleri halflife 2 , counter strike source , portal 2  gibi oyunlardan daha iyi olacak.

%99 oyun Steam üzerinden 30-40 dolara satılacak ancak tek seferlik bir ücret ödenicek.

bu arada arkadaşlar bu oluşturulan takımlar bence torpilli veya önceden bir ön eleme yapılmış.

eyvallah hocam :)

peki bu w3 e dota modu yapan grup noldu ? dota2 ile alakaları var mı ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Bu oyun yüzünden midir bilmem ama geçenlerde bu tarz oyunlar yüzünden bebeklerine yemek vermeyi unutup öldüren çift haberini okumuştum. :D Elemanlar oyuna dalmış bebek sizlere ömür. E yani doğal.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 4546 Toplam Mesaj: 31