Van Kedisi Almayı Düşünüyorum.
-
Muridler 3 aylık beyaz tek gozu mavi tek gozu kahverengi van kedisi almayı dusunuyorum aşıları vurulmuş eşyalarıyla birlikte geliyor bedavaya bakıcam sizce bir zorlukları olurmu benim için wc alışkanlıgı gibi sorunlarını için ne yapmalıyım?
-
Bedavaysa al besle hocam.Ama para verip alma sakın.Sokaklar kedi dolu.
-
bedava son asısı kalmıs onu bile yaptırıp vericek kızı istemiş kadının bakmamış kızı kadında calıstıgı için vericekte alışkanlıklarını falan nasıl yapıcam onu bilmiyorum.
-
uraşma hocam kediyle alıcaksan köpek al
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kopekten annem korkuyor. o yuzden alamıyorum
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------kopekten annem korkuyor. o yuzden alamıyorum
Bende iran kedisi alıcam :| garfield gibi çok şekerler :D -
eğer almassan ben alırım :D banada lazım o yaşlarda veya daha küçük bi tane
-
by_furkan bunu yazdı:
eğer almassan ben alırım :D banada lazım o yaşlarda veya daha küçük bi tane
-----------------------------lazımmı :D tornavıda gıbı falan mı lazım ıgrenc oldu ama :D olsun
-
Kedilerin genel olarak en çok sorun çıkardıkları kısım yıkanmak oluyor. Van kedileri suyu dogal olarak seven tek tür bu yüzden şanslısın. Tuvalet eğitimi mesele değil kediler için köpekler gibi uzun zaman almıyor sadece kumunu gösterip koklatman yeterli. Tüy dökme olayını da hergün tarayarak min.e indirebilirsin.Dişi kediler de 1 yaşına yaklaştığında sorun diyebileceğimiz konular olabiliyor aylık mevzular kızışma zamanları vs vs .. Bunların dışında bir kediyle yaşamak dünyanın en keyifli şeylerindendir. O kadar çok hayatında yer kaplıcak ki kız arkadaş edinirken kedini istemezse hemen yok vericeksin hatuna ..
-
Usta senin başını kedinin tüyleri yakacak çok tüy döküyolar
-
Tuvalet alışkanlığını hemen kazanıyolar içgüdüsel olarak, 2-3 kez kumuna koyarsın koklar, anlar orada ihtiyacını görmesi gerektiğini. Yıkama konusuna gelirsek, biz kediyi yıkamıyoruz, eğer dışarı çıkartmıycaksan gerek de yok, kendi kendini yalayarak temizliyo zaten her yerini, pırıl pırıl yapıyo kendisi :) eğer kedi dişiyse senin için daha rahat olur, dişi olanlar kızışma mevsimi geldiğinde sadece bağırıp yerde yatıyolar, erkeklerse kendi bölgelerini belli etmek için evin bir kısmına tuvaletlerini yapıyo. Tüy konusunda da, ben 3 ay önce falan tıraş ettirdim, tüyleri kendine geldi, artık pek dökülmüyo, kedi büyüdükten bi yıl sonra falan tıraş ettirirsen o da öyle olur diye düşünüyorum. Kediler bir de negatif enerjiyi alıp götürür, stresli olduğunda bi güzel seversin, geçer bütün dertler (: