folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vangelia Gushterova"Nın Kehanetleri

Vangelia Gushterova"Nın Kehanetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek
    sallamasyyon

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek

2076- Sınıf ayrımı kalkacak. Tüm dünyada Komünizm hakim olacak!

.....

2167- Yeni bir Din ortaya çıkacak...

birçoğu saçmalık , inanmamak gerekir . neticede bi tahmin ama dünyaya kominizm hakim olduktan 90 sene sonra yeni bir din ortaya çıkması ilginçmiş.demek ki kominizm pek tutmayacak.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    bnce bu kadın piyon bunu konuşturup amaçları doğrultusunda kullanıyolar kamuoyu oluşturmak gibi bişi işte..

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek
    2010 kasımda 3. dünya savaşı çıkarsa ben bu kadından korkarım abi . ama kesin sallıyo bu .

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Musket bunu yazdı:

2010 Aralık ayı gelince tekrar bakarız konuya.

Eğer savaş çıkmamışsa, kadın GG. 

ya o kadar beklemeye gerek yok

karının bi kehaneti daha var

ben öldüğümde fransada kahin bi velet doğacak 2009 da tüm dünya onu tanıyacak diyor.

tanıyan bilen gören var mı?

ben duymadım görmedim bilmiyorum yılbaşına kadar bekleyeceğim kendini tanıma şerefine nail olacakmıyız acaba onu merak ediyorum. Tanıtamassa fosss:)) 

evet vanga nin bi kehanetide buydu o kız cocugu 2009 doğacak 10 sene sonra yeteneklerinin farkına varacakmis. bu sayede tüm dünya onu tanımaya basliycak demis.. kadın bence sallamamis. cünkü 2009 dogsa fransadaki kız 10 sene ekle 2019 yılında anca kendi yeteneklerini farkına varip kullanmasini bilecek ki dünya onu tanisin. tabi dolasiyla 2019 daha cok var. bekliycez görücez.. diğer kehanetleri icin inanilmasi güç gercekten imkansız gibi. ama iranin kimyasal silahlari gelistirmesi. uranyumu kullanmasi. israilin silah gücünü birde ameirkayi düsünürsek imkansız olmadigini görebiliriz. 

hindistan  pakistan , iran gibi ülkeler zaten basli basina nükleer güc:) Rusya nin bunlarla bir olduğunu düsünürsek 10 bin yılın faciasi cikar ortaya

mesela avrupa nin azalmasi neredeyse bomboş kalmasi imkansiz mi sizce? bence degil cünkü zaten veriler abdeki genc nüfusun cok az oldugunu söylüyor. 

yeni hastaliklarin türemesi gibi seyler zaten olagan seyler..

bir tek zaman makinasi ve uzaylilar ile diyalog sacma geldi bana.. vermis oldugunu kehanet tarihi itibariyle bu olayı hic göremiycez.. kadın bence su söyledikleriyle bile %80 tutacak gibi görünüyor..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gram inanmadım :/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Musket bunu yazdı:

2010 Aralık ayı gelince tekrar bakarız konuya.

Eğer savaş çıkmamışsa, kadın GG. 

ya o kadar beklemeye gerek yok

karının bi kehaneti daha var

ben öldüğümde fransada kahin bi velet doğacak 2009 da tüm dünya onu tanıyacak diyor.

tanıyan bilen gören var mı?

ben duymadım görmedim bilmiyorum yılbaşına kadar bekleyeceğim kendini tanıma şerefine nail olacakmıyız acaba onu merak ediyorum. Tanıtamassa fosss:)) 

evet vanga nin bi kehanetide buydu o kız cocugu 2009 doğacak 10 sene sonra yeteneklerinin farkına varacakmis. bu sayede tüm dünya onu tanımaya basliycak demis.. kadın bence sallamamis. cünkü 2009 dogsa fransadaki kız 10 sene ekle 2019 yılında anca kendi yeteneklerini farkına varip kullanmasini bilecek ki dünya onu tanisin. tabi dolasiyla 2019 daha cok var. bekliycez görücez.. diğer kehanetleri icin inanilmasi güç gercekten imkansız gibi. ama iranin kimyasal silahlari gelistirmesi. uranyumu kullanmasi. israilin silah gücünü birde ameirkayi düsünürsek imkansız olmadigini görebiliriz. 

hindistan  pakistan , iran gibi ülkeler zaten basli basina nükleer güc:) Rusya nin bunlarla bir olduğunu düsünürsek 10 bin yılın faciasi cikar ortaya

mesela avrupa nin azalmasi neredeyse bomboş kalmasi imkansiz mi sizce? bence degil cünkü zaten veriler abdeki genc nüfusun cok az oldugunu söylüyor. 

yeni hastaliklarin türemesi gibi seyler zaten olagan seyler..

bir tek zaman makinasi ve uzaylilar ile diyalog sacma geldi bana.. vermis oldugunu kehanet tarihi itibariyle bu olayı hic göremiycez.. kadın bence su söyledikleriyle bile %80 tutacak gibi görünüyor..

yok hocam yanlışın var kadının ölümünden sonra doğmuş ve 2009 da herkez onu tanıyacakmış.2009da doğmamış yani. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    aynı ozellkteki bi adamda ( yok rusyanın ykılması, diana olayı , 11 eylul fln bilmesi )  aynı kehanetlerde blunmu$tu.

sallamasyon yani aynı şeyleri 3-5 kişiye gomuyolar :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hani biz marjinaldik ne oldu bizim matrix felsefesine 010101 ler ??

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    benim bildiğim geleceği görme hz.süleyman döneminde yasaklanmıştı.nasıl oluyorda bu kadın seneler öncesinden 11 eylül saldırısını tahmin edebiliyor.birileri kadını kullanarak birileri hakkında bişeyler anlamamızı istiyor.kafa yormak lazım...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 12241 Toplam Mesaj: 67