Varmı Böyle Şey...
-
Güvendiğiniz dağlara yıllarınızı çocukluğunuzu verdiğiniz kişinin size takla attırması varmı böyle birşey arkadaş
(kafam 1 milyon admin vs özrümü kabul etsin yazmasam ölecem..)
sığarmı bu delikanlılığa bir tane pustun eve gelip sana artistlik yapması o insanın yanında yapması sığarmı ulan ben ki canımı feda ederdim onun icin hiçmi insaniyet yok hiçmi şeref adap yok nedir bu ne.....
-
sığmaz
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
sığmaz
-----------------------------nedir bu öyleyse......
-
http://www.youtube.com/watch?v=pUCzQCiT1Jg
gordugun gibi en yakin dost bile sonunda yarida birakip gidiyor
-
Nolmuş,
-
Konu ne anlayamadım ben
-
sığmaz hocam :|
-
valla bende hiç bişi anlamadım sen konuyu hani biraz daha açsanda bizde anlasak ona göre cvp versek nasıl olur ?
-
anlamayan tekrar okusun .... verilen değer söylenilen söz canına feda olacan insan sana katakülli yapıyor hemde bir haftadır sevgilisi olan birisinin yanında 19 yıldır beraber oldugun bir insan düşün.... hayattır lan buu
-
Adam konuyu nasıl açsın , kafa bir milyon diyo . baksana bu kadarı bile zor yazmış adam !
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------
anlamayan tekrar okusun .... verilen değer söylenilen söz canına feda olacan insan sana katakülli yapıyor hemde bir haftadır sevgilisi olan birisinin yanında 19 yıldır beraber oldugun bir insan düşün.... hayattır lan buu
-----------------------------böyle günler olmasa, nerden bileceksin kimin dost kimin tost olduğunu?