folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Varmı Kader Ortaklarım ÖSS Bilgisayar ?

Varmı Kader Ortaklarım ÖSS Bilgisayar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    fistik49 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hiçte işimiz zor değil. 1. bölümü yapıyoruz paşa gibi 3 saatte 120 soru. nesi zor bunun konularımızda ortaokul düzeyinde zaten. Staj okul dersane üçlüsünde çok güzel ders çalışılıyor. Kendini şartlama bi kere staj var okul var çalışamıyorum diye bilgisayar başına oturacağına şu andaki vaktini testlere harcasan günlük 3-4 saat hiçte zor değil çokta kolay yaparsın. ( Geçen Süleyman arkadaşımızada böyle yaptım annesine benzetti beni :D )
    Petrol ofisinde yapıyosun heralde stajı :D Bizim su içmeye vaktimiz yok.Zaten kızlar için Life İs Beatiful :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:
    Hiçte işimiz zor değil. 1. bölümü yapıyoruz paşa gibi 3 saatte 120 soru. nesi zor bunun konularımızda ortaokul düzeyinde zaten. Staj okul dersane üçlüsünde çok güzel ders çalışılıyor. Kendini şartlama bi kere staj var okul var çalışamıyorum diye bilgisayar başına oturacağına şu andaki vaktini testlere harcasan günlük 3-4 saat hiçte zor değil çokta kolay yaparsın. ( Geçen Süleyman arkadaşımızada böyle yaptım annesine benzetti beni :D )

ben bi site projesindeyim onunla uğraşmak zorundayım ayrıca ben teknik liseyim staj yapmıyorum her gün okuldayım ve stajdakiler gibi çalışırken kaytararak test çözemiyorum.

ayrıca konular orta okul konuları fakat daha komplike yapıdalar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

Desiqner bunu yazdı:
    fistik49 bunu yazdı:
    Petrol ofisinde yapıyosun heralde stajı :D Bizim su içmeye vaktimiz yok.Zaten kızlar için Life İs Beatiful :D

yo PTT'de yapıyorum. Üstelik sürekli koşturuyorum. Staj değil ofisboy gibi:D ama akşam eve gittiğimde 6dan 12 ye kadar boş bi zamanım var. life hiçte beautiful değil valla :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

bende bilgisayar bolumunden mezunum şuan ç.kale bilgisayar öğretmenliği 2. sınıftayım :)... anlıcan cokta zor değil test-1 biraz üstünde durunca kolay.dershaneye gidiyosan her türlü yaaprsın sadece kazanmayı iste ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    kız arkadaşlara stajlarda yüklenilmiyor.Şuan Stajda ders çalışamıyorum.Hem kaç sene Geometri görmemişim.Bana geometri soruluyor ne işse :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

AMoonRA bunu yazdı:

ben bi site projesindeyim onunla uğraşmak zorundayım ayrıca ben teknik liseyim staj yapmıyorum her gün okuldayım ve stajdakiler gibi çalışırken kaytararak test çözemiyorum.

ayrıca konular orta okul konuları fakat daha komplike yapıdalar.

Teknik lisedeki arkadaşların işi zaten zor hem okuldaki sınavlar hem öss. ama bizim 6 ders var hepside kolay dersler 2 gün okula gidiyoruz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:

Helal gelin kapisalim.Bogazici yonetim bilisim sistemleri.Girene hediye verecez hadi.(Zevk icin).Bende kasacam hadi bakalim kim kazanacak.Konu hep ustte olsun.Hergun ne yaptigimizi anlatacaz hadi bagalim.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    sen yeter ki iste azimli ol banada meslek lisesinden odtü ye mi gidilir lan diolardı.. tabi göt ettim alayını... sadece iste biras azim biraz ben mezun olalı 4 5 sen oldu tabi.. biras da boşluğua geldi mezunken takıldık orda burda ondan sonra dank etti kazandım.. ama çok daha iyi oldu.. valla ipleri bırakma.. sakın kendini salma gerisi yalan.. herkesin ağzına ver lafını otur sonra aşağı.. hadi şimdi başla bakiim çalışmyaaa

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

yapanın  senden çok mu varkı var?

TBT keşfedecek kadar netle alakalıysan pc de baya bi yol almışisındır diğerlerine göre .Çalış yeter.

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:

o ne ilginç bi avatar loo? 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2322 Toplam Mesaj: 21