Vatan Bilgisayar Çalışma Koşulları
-
Mürid abiler vatan bilgisayarın çalışma koşullarını bilen yardımcı olabilecek var mı ?
Teşekkürler... -
Easx nickli mürid çalışıyordu sanırım.Birde bladex38 çalışıyordu onlara sorabilirsin.
-
Hangi şehirdesin
-
Yok hacı ben girmedim :/
-
bladex38 bunu yazdı
Hangi şehirdesin
ankara müridim
-
hangi mağazaya ne zamn gideceksen özelden bildir hocam mağaza müdürü refarans olarak yazdıryım hallederiz inş
-
bladex38 bunu yazdı
hangi mağazaya ne zamn gideceksen özelden bildir hocam mağaza müdürü refarans olarak yazdıryım hallederiz inş
Allah razı olsun mürid abim hepsini yazdım inşallah :)
-
Selam MüridLer
Bugün Vatan halkla ilişkilerden aradılar. (İstanbul)
İzmir de , BUCA da yeni mağaza açılacak , satış danışmanı falan arıyolarmış...
Yarın Mavişehir - Koçtaş ın yanındaki mağzaya çağırdılar saat 10:45 te ...
Şu Çalışma Saatleriydi , Mülakattı , Maaşlardı , Vss vss bilgi alabilicek kim var?
Mürid / Müride? -
vatan galiba eleman sıkıntısı çekiyor forumda 2 adet mevcut aynı konudan.. neyse hayırlısı olsun..
yeğen gelince buraya getireyim ben yanıtlasın sorularınızı :F
-
Çalışma Koşulları;
1-Depo elemanı isen sabah 10 - akşam 7 haftada bir gün tatil ve birgün full yapıyorsun. (Mağaza kotasına göre prim alıyorsun)
2-Müşteri Hizmetleri isen (Ben mesela) Haftada 1 gün izin 1 gün full günlük 9 saat çalışıyorsun. (Mağaza kotasına göre prim alıyorsun)
3-Satışta isen 2 gün full çalışıp 1 gün izin yapıyorsun. ( Prim alırken aylık reyon hedefin ve kendi kotanı doldurduğunda prim alıyorsun)
Şimdilik bu kadar.
Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum.
-
rido59 bunu yazdı
Çalışma Koşulları;
1-Depo elemanı isen sabah 10 - akşam 7 haftada bir gün tatil ve birgün full yapıyorsun. (Mağaza kotasına göre prim alıyorsun)
2-Müşteri Hizmetleri isen (Ben mesela) Haftada 1 gün izin 1 gün full günlük 9 saat çalışıyorsun. (Mağaza kotasına göre prim alıyorsun)
3-Satışta isen 2 gün full çalışıp 1 gün izin yapıyorsun. ( Prim alırken aylık reyon hedefin ve kendi kotanı doldurduğunda prim alıyorsun)
Şimdilik bu kadar.
Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum.
O zaman yaşasın GOLD :)