Vatan Bilgisayar‘A Windows İadesi
-
freedos bulamadığım için notebooku mecbur vista olarak almıştım. ve tabi sistemi hiç açmadan xpye çevirmiştim. aklıma gelse yapardım 2 sene önce :/
ders olsun bundan sonra yaparız :)
-
http://forum.ubuntu-tr.org/index.php/topic,18388.msg224138.html#msg224138
dilekçeler geldi
-
Dilekçeler 1. mesajda.
ayrıca vatan bilgisayar size zorla bilgisayar satmıyor diyen arkadaşlar; en ucuz bilgisayar vatan bilgisayardaysa ve benim de vatandaş olarak en ucuz bilgisayarı alma hakkım varsa gidip aynı bilgisayarı daha pahalıya almanın enayilik olduğu düşüncesindeyim. Vatan bize zorla bilgisayar satıyor demedik zaten. zorla satılan windows lisansıdır.
-
hepsiburada dan aldığımız-alacağımız laptoplarda da geçerli olurmu hacı ?
-
Yeni bilgisayara geçerken veya çevremden biri bunu aldığında iade sini isteyeceğim. Sonuçta bedavaları dururken az para değil 200 küsür lira.. Nerdeyse orta halli bir laptop bilgisayarın 5 te 1 i...
-
JPriest in dediginı bende bır yerde okmustum tekellesmeyı onlemek amacı ıle mantıklı. Amacım vatanı savunmak degıl ama adam dıyecekkı sana gıt surada oem servısımız var gıt orada ıstedıgın gıbı toplam ısletım sıstemı zorlmaamda yok istedıgın gıbı yap...
-
bu olayı 2 yıl önce çıkarsaydınız keşke :)
-
aklımda olsun bir daha pc alırken direk çamura yatıcam
-
İletim sistemi seçme özgürlüğü olmalı,
-
ben aldığımda (hepsiburada.comdan) freedoslu almıştım çok ucuza gelmişti :) 480tl ye aldım. 0 :)