folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder VATAN'dan Aldığım Mouse

VATAN'dan Aldığım Mouse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Müridler,

1.6.2014 tarihinde Logitech M500 mouse aldım Vatan Computer'dan. Fakat mouse o kadar saçma bir tasarıma sahip ki 5 dakika oynadıktan sonra bileğimi ciddi ağrıttı. Çok rahatsız. Ayrıca farkettim ki mouse imlecinde de titreme var. Ben istiyorum ki ürünü başka bir mouse ile değiştireyim.

Neyse götürdüm aynı gün mouseu aldığım mağazaya. Dedim bu mouse'dan bir cacık olmaz, ayrıca titremesi de var ben bunu iade edicem. "Bu vakumlu kutu, vakumlu kutu olmasa alırdık ama vakumlu kutuyu tekrar rafa koymamız mümkün değil". Neyse ben içimden siktirleri çeke çeke 15-20 dakika konuştum elemanlarla. "Ana merkezimize yollarız orada düşük ihtimalle iade alırlar. Olmadı en kötü tamir eder yollarlar" dedi elemanın bir tanesi. "Mouse lan bu neyini tamir etcekler" dedim. "Tamir ederler, tamir ederler" dedi aynı eleman. Neyse yollattırdım ana merkezlerine.

2 gün önce mouseunuzu alabilirsiniz diye mesaj geldi. Bugün almaya gittim ürünü. Yeni ürün yollamışlar ambalajlı falan. "Ambalajlı ürün yollamışlar. Ben bu ürünü iade etmek istiyorum. Geçen geldiğimde ambalajı olmadığı için kabul etmemiştiniz" dedim. "Mouseu tamir ederler, yenisini yollamazlar" diyen gerizekalı eleman vardı karşımda. İade etmek istiyorum dediğimde ilk başta "Ürünü alalı çok süre geçtiğinden alamayız" dedi geçiştirmeye çalıştı. "İade süresi satın aldıktan sonra ne kadar ki?" dedim. "Iııı..." falan bi kaldı önce. "Mağazada aldığınız ürünlerde görerek aldığınız için iade alamıyoruz" dedi. Bugün de oldukça yorulmuştum. Ayakta duracak halim yoktu. "Tamam, neyse" dedim. Tartışmaya girmek istemedim. 

Şimdi bu beyinsiz gerizekalıların bir bok bilmediği belli. Daha aldığım ilk gün iade için gittiğimde bana ambalaj muhabbeti yaptılar fakat şu an elimde ambajlı yepyeni ürün var. Benim bunu iade edip yeni ürün almam mümkün değil midir? 16 gün oldu ürünü alalı. Bununla ilgili kanun manun vs bilen var mı? Her türlü yarın gidip yarım saat laf yapıcam orada en azından bişiler bilerek gideyim. Şimdiden ellerinize sağlık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/musteri-hizmetleri/ ürün değişimiyle ilgili birkaç açıklama mevcut hocam,bakabilirsin.

less than one, more than zero.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam bildiğim kadarıyla 15 iş günü içerisinde ürünü kullanmamış eksiksiz ve kutuda açıldığı gibi götürürsen üründe iade alabiliyorlar parasını alıyorsun veya ürün ayıplıysa değiştiriyorsun. Yalnız sürekli kendi açından baktığın için adama hakaret edip durmuşsun. O zaman herkes açsın bir maus, ben bunu beğenmedim deyip götürsün iade etsin amk

DrKeworks tarafından 17/Haz/14 22:49 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yenı kanun degıstı bıldıgım kadarıyla ve su ıade konularında falan kolaylıklar getırıldı hatta sabah gazetesınde soyle bısı var :

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/11/28/tuketici-artik-resmen-kral

Birde genel kurcamalak istersen :

https://www.google.com.tr/#q=t%C3%BCketici%20haklar%C4%B1%20%C3%BCr%C3%BCn%20iade%20%C5%9Fartlar%C4%B1

devam edebılırsın ...

Şahsi fikrim iade edebılmen gereklı ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

hocam bildiğim kadarıyla 15 iş günü içerisinde açılmamış üründe iade alabiliyorlar parasını alıyorsun veya ürün ayıplıysa değiştiriyorsun. Yalnız sürekli kendi açından baktığın için adama hakaret edip durmuşsun. O zaman herkes açsın bir maus, ben bunu beğenmedim deyip götürsün iade etsin amk

Mouse'u beğenmedim ve şans eseri mouse zaten sorunluymuş. Ayrıca mesele vakumlu kutu olması sebebiyle. İsteyen istediğini yapsım umrumda dahi değil. 

İade hakkım varmış. Ben DesquneR'in yolladığı linkin çıktısını alır giderim yarın. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Adam doğru demiş görerek aldığın için iade edemezsin ancak mağaza koşullarında varsa değiştirebilirsin örneğin mediamarkt 15 gün koşulsuz iade hakkı tanıyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Adam doğru demiş görerek aldığın için iade edemezsin ancak mağaza koşullarında varsa değiştirebilirsin örneğin mediamarkt 15 gün koşulsuz iade hakkı tanıyor 

Hocam doğru diyon da kutunun içinden mouseun nasıl bişi olduğunu nasıl anlıcam. Her üründen teşhir ürünü koyması lazım. Gitmişler orda 2 tane kıçı kırık markanın poşetten mouselarını koymuşlar teşhir olarak. 2014'te sterim böyle mağazayı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bu kodumun vatanı heryerdemi sorunlu anlamadım 

200 küsür lira verdim logitech z523 aldım mağazada denerken son ses felan banamısın demiyodu 2 ay ya oldu olmadı alalı son sese 3/1 kala cızırtımsı böyle kulak tırmalayan uğultu sesi geliyor bi kaç baktım vatanın malları genelde sorunlu çıkıyormuş. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

hocam bildiğim kadarıyla 15 iş günü içerisinde açılmamış üründe iade alabiliyorlar parasını alıyorsun veya ürün ayıplıysa değiştiriyorsun. Yalnız sürekli kendi açından baktığın için adama hakaret edip durmuşsun. O zaman herkes açsın bir maus, ben bunu beğenmedim deyip götürsün iade etsin amk

Mouse'u beğenmedim ve şans eseri mouse zaten sorunluymuş. Ayrıca mesele vakumlu kutu olması sebebiyle. İsteyen istediğini yapsım umrumda dahi değil. 

İade hakkım varmış. Ben DesquneR'in yolladığı linkin çıktısını alır giderim yarın. 

o zaman sikinti yok bilader. Umarım farklı bir ürün alabilirsin

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

mouse hangisi hacı koyda bilelim bizde almayalım 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

mouse hangisi hacı koyda bilelim bizde almayalım 

Logitech M500 hocam. Oyun falan oynicaksanız sakın almayın. Belki başka bir işe yarıyordur mouse ama benim hiçbir işime yaramıyor.

Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 18