Vay Be Suyu Da Yakdılar :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=K70JzbIgVIE

artık sular yanabilecek

Yapay zeka, zeka değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    haci yaz aylarında japonlar telefondan resim çeker gibi suyun içinde balık varmı yokmu öğrenebilinen alet yapmışlardı...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    haci yaz aylarında japonlar telefondan resim çeker gibi suyun içinde balık varmı yokmu öğrenebilinen alet yapmışlardı...
    Kullanıyoruz teknlerde balıklar için, ayrıca senelerdir var hatta garanti süresi doldu kullandığımız cihazın :) ,Ayrica :D:D:D Japon malı değil

iyi biri değil... TBT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yanan su değil ya o kömür gibi bi şey varya büyük ihtimal suyun içinde yanan o şeyin enerjisi,zaten bitmiş gözüken pilin içinde hala enerji oluyor ilginç bi durum ama vidyo çok hayretlere düşürmedi beni.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Shamanist bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:
    Kullanıyoruz teknlerde balıklar için, ayrıca senelerdir var hatta garanti süresi doldu kullandığımız cihazın :) ,Ayrica :D:D:D Japon malı değil

haberlerde öyle okuduğumu hatırlıyorum... başka ülke yapmışda olabilir... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Shamanist bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

haberlerde öyle okuduğumu hatırlıyorum... başka ülke yapmışda olabilir...

Sonuçta var ve çalışıyor  :).Bir ara gırgır alırsam tüm tahribattı sığdırırsak balığa gidelim.O cihazıda alırız yanımıza=)

iyi biri değil... TBT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    deneyecem           =))

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    İnsanoğlu her gün yanıyor, aşk diye isimlendirilen reaksiyona maruz kalarak, su yanmış çokmu?

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

"yanmayan su yapacaz..."

cem uzan.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hacı tabii pillen suyu elektroliz ediyorlar anyonlar yani Oksijen Ve Kayonlar yani hidrijen gazları bi kesme toplanıyor. Ve bildiğimiz gibi Hidrojen yakıcı oksijen yanıcı bi gaz... Yakıyolar işte gavur zekası : )

Zaten kuranda okumuştum yazıyodu kıyamet vakti kaynayan denizler olacak filan korkuom :| Görmem her halde yaw.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bu caponlarinda isi guu yokmu arkadas suynan oynuyolar bi yakiyolar bi yazi yaziyolar

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 13