Vay Be Suyu Da Yakdılar :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=K70JzbIgVIE
artık sular yanabilecek
-
haci yaz aylarında japonlar telefondan resim çeker gibi suyun içinde balık varmı yokmu öğrenebilinen alet yapmışlardı...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
haci yaz aylarında japonlar telefondan resim çeker gibi suyun içinde balık varmı yokmu öğrenebilinen alet yapmışlardı...
Kullanıyoruz teknlerde balıklar için, ayrıca senelerdir var hatta garanti süresi doldu kullandığımız cihazın :) ,Ayrica :D:D:D Japon malı değil -
yanan su değil ya o kömür gibi bi şey varya büyük ihtimal suyun içinde yanan o şeyin enerjisi,zaten bitmiş gözüken pilin içinde hala enerji oluyor ilginç bi durum ama vidyo çok hayretlere düşürmedi beni.
-
Shamanist bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
Kullanıyoruz teknlerde balıklar için, ayrıca senelerdir var hatta garanti süresi doldu kullandığımız cihazın :) ,Ayrica :D:D:D Japon malı değil
-----------------------------haberlerde öyle okuduğumu hatırlıyorum... başka ülke yapmışda olabilir...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Shamanist bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
Kullanıyoruz teknlerde balıklar için, ayrıca senelerdir var hatta garanti süresi doldu kullandığımız cihazın :) ,Ayrica :D:D:D Japon malı değil
-----------------------------haberlerde öyle okuduğumu hatırlıyorum... başka ülke yapmışda olabilir...
Sonuçta var ve çalışıyor :).Bir ara gırgır alırsam tüm tahribattı sığdırırsak balığa gidelim.O cihazıda alırız yanımıza=) -
deneyecem =))
-
İnsanoğlu her gün yanıyor, aşk diye isimlendirilen reaksiyona maruz kalarak, su yanmış çokmu?
-
"yanmayan su yapacaz..."
cem uzan.
-
Hacı tabii pillen suyu elektroliz ediyorlar anyonlar yani Oksijen Ve Kayonlar yani hidrijen gazları bi kesme toplanıyor. Ve bildiğimiz gibi Hidrojen yakıcı oksijen yanıcı bi gaz... Yakıyolar işte gavur zekası : )
Zaten kuranda okumuştum yazıyodu kıyamet vakti kaynayan denizler olacak filan korkuom :| Görmem her halde yaw.
-
bu caponlarinda isi guu yokmu arkadas suynan oynuyolar bi yakiyolar bi yazi yaziyolar