folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vay Bizimkiler Neler Yapmış Neler :)

Vay Bizimkiler Neler Yapmış Neler :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Orman olayını bilmiyordum..Saolasın..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Bu Kahbe Yunanlıların Kahbece Orman Yakma Olaylarına Karşılık; Karşı Misillemeninde Rahmetli " ABDULLAH ÇATLI ve ARKADAŞLARI " Tarafından Gerçekleştirildiğinide Benden Duyun O Zaman...

+

Yunanlıların Sözde Sikindirik Gizli Servislerinin İçine Sızmış ve Görev Yapan Onlarca Vatan Evlatları Olduğunu,

Bizim Her Ormanınımızın Yanışında Top Yunanlıların Topraklarında Medyaya Yansımayan Yüzlerce Misilleme Olayının da Olduğunu Hatırlatayım...

Gerçi Bunları Bilmek İÇin Ergenekon Olayını Beklemeye Gerek Yoktu, Biz 2000-2002 Yıllarında Biliyorduk.

Ama Şuan Maalesef ABDULLAH ÇATLI Ağabey Yok, Başkaları Onun Görevini Deavm Ettiroyrmu Onu Bilemem...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ah ulan güya  MİT die bir kurumumuz var ama nerde a.q Ergenekonda bile daha fazla istihbarat var MİT' e göre
    mit o belgedeki bilgilerden bazılarının yalan oldugunu acıklamıstı inanmayın oyle her duydugunuza adamlar icin sahte belge hazırlamak cocuk oyuncagı..ergenekoncuların elindeki belgeyemi inanayım mite mi??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:
    ah ulan güya  MİT die bir kurumumuz var ama nerde a.q Ergenekonda bile daha fazla istihbarat var MİT' e göre
    mit o belgedeki bilgilerden bazılarının yalan oldugunu acıklamıstı inanmayın oyle her duydugunuza adamlar icin sahte belge hazırlamak cocuk oyuncagı..ergenekoncuların elindeki belgeyemi inanayım mite mi??
    ealla ben kime inancağımı bilmiyorum artık

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hep merak etmişimdir,izlediğimiz Amerikan filmlerinde bize gösterilen CIA bu kadar güçlü bir kurum mudur?Ayrıca hep merak ederim bizimkiler nasıl?Bizimkiler bunlarla yarışabilir mi,yoksa yanından geçemez mi?Hayatım boyunca merak edecem galiba...

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Susurluk olayıyla ilgili "Reis" kitabı tektir.Susurluk raporu dönemin başbakanı Mesut Yılmaz'a sunuldu.Raporu sadece Mesut Yılmaz ve koalisyon ortakları ecevit ve cindoruk okumuşlardı.haliyle medya organlarıda bu üç kişiye sürekli raporla ilgili bastırıyorlardı.o günlerde cindoruk bir tv programına çıkarak "raporun soner yalçın ve doğan yurdakul tarafından yazılan Reis kitabından eksiği var fazlası yoktur ! " dedi.  Bu, kitabın önsözündede yazıyor.Abdullah Çatlı övülecek biri değil hemde hiç değil. Tam anlamıyla Gladio'nun türk tetikçisidir, tıpkı ağca gibi.uyuşturucu,silah kaçakçılığı,cinayetler(Örn:bahçelievler katliamı) buraya sığmaz.Nerdeyse dünyadaki bütün gizli servisler tarafından kullanılmış biridir.Ayrıca,alper o 12 sayfalık değil 15 sayfalık hacı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

şunu anlamak ta zorlanmayin dünyada ve türkiyede olan olaylardan - kesinlikle bir türkün haberi vardir. mit'ide hafife almayin yer alti örgütüdür. yapılanmasini dünyada hiç güç kuvvet anliyamaz. anliyamadida Cıa ajanı zannedersiniz adamı halbuki adam bizimdir.

çok işler kariştirdik çok . tahminimce gürcistan rusya savaşindada parmagimiz var . hani ruslar demiştiya savaşin sebebi türkiye gürcilere silah saatti felan . haberin neden üstüne gidilmedi siz ce mit önünü kesmiştir:)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

şunu anlamak ta zorlanmayin dünyada ve türkiyede olan olaylardan - kesinlikle bir türkün haberi vardir. mit'ide hafife almayin yer alti örgütüdür. yapılanmasini dünyada hiç güç kuvvet anliyamaz. anliyamadida Cıa ajanı zannedersiniz adamı halbuki adam bizimdir.

çok işler kariştirdik çok . tahminimce gürcistan rusya savaşindada parmagimiz var . hani ruslar demiştiya savaşin sebebi türkiye gürcilere silah saatti felan . haberin neden üstüne gidilmedi siz ce mit önünü kesmiştir:)

bencede her işte bizim parmağımız var ... 

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:

SWAT bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

hocam siz baya koptunuz yav onlar ergenekon örgütünün değil MİT in raporları zaten  ayrıca bombalama olaylarını yaptıranMİT inkendisi zati adı üstünde devlet sırrı zaten bizim şuanda bilmememiz gerek bombalama olaylarının çoğunu mit kontrolünde abdullah çatlı yapmıştır aynı kaynaklarda buda yazıyor zaten benim uydurduğum bişi değil

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    bambam66 bunu yazdı:

azizsenel55 bunu yazdı:

SWAT bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

hocam siz baya koptunuz yav onlar ergenekon örgütünün değil MİT in raporları zaten  ayrıca bombalama olaylarını yaptıranMİT inkendisi zati adı üstünde devlet sırrı zaten bizim şuanda bilmememiz gerek bombalama olaylarının çoğunu mit kontrolünde abdullah çatlı yapmıştır aynı kaynaklarda buda yazıyor zaten benim uydurduğum bişi değil

Hacı Abdullah Çatlı Yıllarca MİT için çalışmış sonra emniyete yardım etmiş bu sefer mit emniyet çatışmasının başlamasına sebep olmuş ve bu çatışmaya kurban gitmiştir bunu kızıda itiraf ediyor Fakat son zamanlardaa Sayın Veli Küçük için çalışmaya başlamış tır nitekim rivayetlerde bu yöndedir Abdullah Çatlı Öldüğünde Sayın Veli Küçük Emniyetteki yetkilileri arayarak bizim adamımızdı demiş olay şu  Bu ülkede Uğur Mumcu Öldürülüyor Mit yok Bu Ülkede Abdullah Çatlı Öldürülüyor Mit yok Bu Ülkede hergün bir şehit geliyor Mit yok Son 1 Yılda Tam 9 Tane Savunma ve Savaş sistemini Millileştirmek için çalışan mühendis güyaa intihar ediyor Mit yokta  ortaya gizli belgeler çıkıncamı MİT ayaklanıyor o yalan bu yalan pehh inanmıyorum MİT'e 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 27