VB Programlama Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

uğraşmş olduğum program üstünde bi yerde takıldım,ve siz dostlarıma sorayıım dedim.umarım yardımcı olan çıkar.olay şu(biraz karışım umarım anlatabilirim)

programı başlattıktan sonra otomatik olarak t tuşuna basan program yapcam.mesela bu t harfini belli aralıkla yazcak.bunun içinde timer kullancam heralde.size sorcağım olay.bi yerde word açık bi yerde ise benm yaptığım program.programı başşlattıktan sonra otomatik olarak t harfini word'a nası yazdırabilirim.umarım anlatabilmişimdir.

şimdiden Ty

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

yaff bi cvp yok mu :(( rene,holy,ir vb arkadaşlar hadi yaff  bi yardımcı olun:(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    asciden mesela t harfinin kodunu bul bunu bi timere ekle timeri de form_load la bağlantısı nı sağla zaten otamatik olarak t harfine bastıı için her programda uyar o sen bi dene benim dediimi...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    iyide ben t kodunun ascisiini bulsam sonra bunu timer hangi kodla eklicem.? doğrudan yazcak değilim heralde :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    kodları timer1_timerin içine yazcan kardeş.... walla ascii kodlarını yazan bi döküman araştır netten bulursn bende bi kitapta yazıoda yazmaya kalksam yaşlanırız

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    anladım kardaş sen de bilmion bu işi :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hacker-T
    Hacker-T's avatar
    Erkek
    bak şimdi bir kod vereğim gerisini sen yapacaksın hepsini vermem :) kendin öğren:))

private sub form_keypress(keyascii as integer)

label1= keyascii

end sub

şimdi bu kod form seçiliyken herhangi bir tuşa basınca laber 1 in içinde onun ascii kodunu gösterir

1 o kodu alacaksın...

klavyeden nasıl veri girileceğini de yazdığım yordam ile öğrendin

2 o yordamı alacaksın...

timer1 in iiçine yapıştır düzenle işte gerisini sen yap:)

ama sen demişsin ki

"programı başlattıktan sonra otomatik olarak t tuşuna basan program yapcam.mesela bu t harfini belli aralıkla yazcak.bunun içinde timer kullancam heralde.size sorcağım olay.bi yerde word açık bi yerde ise benm yaptığım program.programı başşlattıktan sonra otomatik olarak t harfini word'a nası yazdırabilirim.umarım anlatabilmişimdir."

otomatik olarak yazsın onun içinde...

timer1 in yordamına bunu ekle...

==

text1= text1 + "t" + text1

=

bunu ekledikten sonra timer1 in invertalini ne kadar zamanda otomatik olarak yazmasını istiyorsan ona göre değiştir:))

umarım yardımcı olmuşumdur:)

noktayi koydUM nickimI degIstirdim aq böle isin icine siciyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    mantikli geldi dediklerin evi gidince bi deniiyim. cok saol hackercim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    yaw kardeş ben 4 seneden beri uğraşıom sende bana bilmio dedn :) bu ÖSS dalgasına salladım artık... sen ne programı yapıon bu arada yaw ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

şimdlik gizli :) söylenmez çok ii para kırcam :p

hacker hoca dediğini yaptım güzel hoş ama yine benm istediğimi vermio.program seçiliyken t'yi yapıo program seçili olmayınca bişiy olmuo.ben burdan word'la bağlantıyı nasıl kurcam yani form seçili olmasada oraya o harfi yazcak ?

(yani yaptığım programla başka bir programı nası ilişkilendircem(word,excel,vb...)   ) bi yardım edersen sevnirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Kardeş T harfinin asci koduna bak ona göre t harfine yönlendir.

BEN ÖLE YAPIOM

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 18