VB Programlama Yardım
-
uğraşmş olduğum program üstünde bi yerde takıldım,ve siz dostlarıma sorayıım dedim.umarım yardımcı olan çıkar.olay şu(biraz karışım umarım anlatabilirim)
programı başlattıktan sonra otomatik olarak t tuşuna basan program yapcam.mesela bu t harfini belli aralıkla yazcak.bunun içinde timer kullancam heralde.size sorcağım olay.bi yerde word açık bi yerde ise benm yaptığım program.programı başşlattıktan sonra otomatik olarak t harfini word'a nası yazdırabilirim.umarım anlatabilmişimdir.
şimdiden Ty
-
yaff bi cvp yok mu :(( rene,holy,ir vb arkadaşlar hadi yaff bi yardımcı olun:(
-
asciden mesela t harfinin kodunu bul bunu bi timere ekle timeri de form_load la bağlantısı nı sağla zaten otamatik olarak t harfine bastıı için her programda uyar o sen bi dene benim dediimi...
-
iyide ben t kodunun ascisiini bulsam sonra bunu timer hangi kodla eklicem.? doğrudan yazcak değilim heralde :)
-
kodları timer1_timerin içine yazcan kardeş.... walla ascii kodlarını yazan bi döküman araştır netten bulursn bende bi kitapta yazıoda yazmaya kalksam yaşlanırız
-
anladım kardaş sen de bilmion bu işi :)
-
bak şimdi bir kod vereğim gerisini sen yapacaksın hepsini vermem :) kendin öğren:))private sub form_keypress(keyascii as integer)label1= keyasciiend subşimdi bu kod form seçiliyken herhangi bir tuşa basınca laber 1 in içinde onun ascii kodunu gösterir1 o kodu alacaksın...klavyeden nasıl veri girileceğini de yazdığım yordam ile öğrendin2 o yordamı alacaksın...timer1 in iiçine yapıştır düzenle işte gerisini sen yap:)ama sen demişsin ki"programı başlattıktan sonra otomatik olarak t tuşuna basan program yapcam.mesela bu t harfini belli aralıkla yazcak.bunun içinde timer kullancam heralde.size sorcağım olay.bi yerde word açık bi yerde ise benm yaptığım program.programı başşlattıktan sonra otomatik olarak t harfini word'a nası yazdırabilirim.umarım anlatabilmişimdir."otomatik olarak yazsın onun içinde...timer1 in yordamına bunu ekle...==text1= text1 + "t" + text1=bunu ekledikten sonra timer1 in invertalini ne kadar zamanda otomatik olarak yazmasını istiyorsan ona göre değiştir:))umarım yardımcı olmuşumdur:)
-
mantikli geldi dediklerin evi gidince bi deniiyim. cok saol hackercim
-
yaw kardeş ben 4 seneden beri uğraşıom sende bana bilmio dedn :) bu ÖSS dalgasına salladım artık... sen ne programı yapıon bu arada yaw ??
-
şimdlik gizli :) söylenmez çok ii para kırcam :p
hacker hoca dediğini yaptım güzel hoş ama yine benm istediğimi vermio.program seçiliyken t'yi yapıo program seçili olmayınca bişiy olmuo.ben burdan word'la bağlantıyı nasıl kurcam yani form seçili olmasada oraya o harfi yazcak ?
(yani yaptığım programla başka bir programı nası ilişkilendircem(word,excel,vb...) ) bi yardım edersen sevnirim.
-
Kardeş T harfinin asci koduna bak ona göre t harfine yönlendir.
BEN ÖLE YAPIOM