Vbasic Yanlış Dökümanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek

Tahribattaki dökümanlara bakayım dedim birde ne göreyim tahribatta yayınlanmış(herhalde adminlerin elinden geçiyordur bu makaleler) baştan aşağı yanlış demiyeyimde olayı kendi bile anlamamış(eğer dalga geçmek için yazmamışsa) ve döküman yazmak için bir şeyler yazmış fakat buradaki reverse manrığı değil tamamen düz mantıktır. ve düz mantıkta yanlış olarak anlatılmış lütfen ama lütfen dökümanları bira daha titizlikle hazırlayalım .. . .

ve o döküman

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=144

İmza . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    vb bilmiorum ama yanlış bişi göremedim ? açıklama yaparsan yanlışlığı görelim

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek

MESSAGE DELETED

İmza . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bilmiorum ama yanlışlık yok gibi dedim çünkü delphi biliorum vede anlattığı mantıkla aynı yapılıor delphidede ondan öle bişi dedim =O)

kafam iyi çalıştığı için pek yorulmaz böle ufacık şeylerle

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

arkadaş sen şu dahi zekanla yanlış yerleri göster yada şöyle temiz,pak bi döküman yaz bende vb kasıyorum arada sırada kendi çapımda.. yanlışlarımızı görürüz dimi ;)

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    neresi yanlış la bunun?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Visual Basic bilmiyorum.Fakat problem oluşturacak bir yer göremedim.Ayrıca reverse düz mantığıda ne oluyormuş.Sen ona değil.O sana bağlanıyor.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Reverse connection adinda anlasilacagi gibi ters baglantidir.Yani normal bir baglantida client baglanir , server baglanti bekler,ters baglantida tabir yerinde ise server cliente baglanir.

Bu dokumanda bir yanlislik var ise sudur.Server yapalim denilip duz bir server yapilmis.2.sayfada server yapalim dior ve server baglanti beklior.Oysaki reverse connectioda serverin cliente baglanmasi lazimdi.Ayni sey ilk sayfa icinde gecerli.Dokumanda bu sekilde bir duzeltme yapilirsa iyi olabilr. 

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

eet kodlarda hata yok ama yanlış cümle kurmuşum. Aslında basit bi olay kavramanız lazımdı ama yeni başlayanlar için yazmıştım yanlış anlaşılma olabilir düzeltilir sorun deil.

not: sonuçta acılan port ve dinlenilen port bizden oluyo o bakımdan bi nevi server biz oluyoruz , ondan öle demiştim :)

edit: olayı kendi bile anlamamış yazmışsın istiosan msn ver bi tane yazdıgım proje var derliyim hemen bi test edelim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

reverse connection şudur.

trojan mantığına göre  kurban tarafında SERVER çalışır. saldırgan tarafında ise  CLIENT çalışır. Fakat firiewall yada ethernet modemlere sahip kişilerde bu durum yemez.

O yüzden farklı bir yaklaşım olarak. SERVER saldırgan tarafında çalışır. kurban client kullanır ve belli aralıklarla servera veri yollar yada komut listesini alır.

Dökümanda da aynı şeyden bahsedilmiş. Dolayısıyla döküman doğrudur.  

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek
    MESSAGE DELETED

İmza . . .
Toplam Hit: 5081 Toplam Mesaj: 29