Vbasic Yanlış Dökümanlar
-
Tahribattaki dökümanlara bakayım dedim birde ne göreyim tahribatta yayınlanmış(herhalde adminlerin elinden geçiyordur bu makaleler) baştan aşağı yanlış demiyeyimde olayı kendi bile anlamamış(eğer dalga geçmek için yazmamışsa) ve döküman yazmak için bir şeyler yazmış fakat buradaki reverse manrığı değil tamamen düz mantıktır. ve düz mantıkta yanlış olarak anlatılmış lütfen ama lütfen dökümanları bira daha titizlikle hazırlayalım .. . .
ve o döküman
-
vb bilmiorum ama yanlış bişi göremedim ? açıklama yaparsan yanlışlığı görelim
-
MESSAGE DELETED
-
bilmiorum ama yanlışlık yok gibi dedim çünkü delphi biliorum vede anlattığı mantıkla aynı yapılıor delphidede ondan öle bişi dedim =O)
kafam iyi çalıştığı için pek yorulmaz böle ufacık şeylerle
-
arkadaş sen şu dahi zekanla yanlış yerleri göster yada şöyle temiz,pak bi döküman yaz bende vb kasıyorum arada sırada kendi çapımda.. yanlışlarımızı görürüz dimi ;)
-
neresi yanlış la bunun?
-
Visual Basic bilmiyorum.Fakat problem oluşturacak bir yer göremedim.Ayrıca reverse düz mantığıda ne oluyormuş.Sen ona değil.O sana bağlanıyor.
-
Reverse connection adinda anlasilacagi gibi ters baglantidir.Yani normal bir baglantida client baglanir , server baglanti bekler,ters baglantida tabir yerinde ise server cliente baglanir.
Bu dokumanda bir yanlislik var ise sudur.Server yapalim denilip duz bir server yapilmis.2.sayfada server yapalim dior ve server baglanti beklior.Oysaki reverse connectioda serverin cliente baglanmasi lazimdi.Ayni sey ilk sayfa icinde gecerli.Dokumanda bu sekilde bir duzeltme yapilirsa iyi olabilr.
-
eet kodlarda hata yok ama yanlış cümle kurmuşum. Aslında basit bi olay kavramanız lazımdı ama yeni başlayanlar için yazmıştım yanlış anlaşılma olabilir düzeltilir sorun deil.
not: sonuçta acılan port ve dinlenilen port bizden oluyo o bakımdan bi nevi server biz oluyoruz , ondan öle demiştim :)
edit: olayı kendi bile anlamamış yazmışsın istiosan msn ver bi tane yazdıgım proje var derliyim hemen bi test edelim.
-
reverse connection şudur.
trojan mantığına göre kurban tarafında SERVER çalışır. saldırgan tarafında ise CLIENT çalışır. Fakat firiewall yada ethernet modemlere sahip kişilerde bu durum yemez.
O yüzden farklı bir yaklaşım olarak. SERVER saldırgan tarafında çalışır. kurban client kullanır ve belli aralıklarla servera veri yollar yada komut listesini alır.
Dökümanda da aynı şeyden bahsedilmiş. Dolayısıyla döküman doğrudur.
-
MESSAGE DELETED