Vbulletin (Site Test)
-
Mürdiler Siteyi Test Edip Görüdügünüz Hataları Yazarmısınız
http://www.karsapani.com/deneme/
-
site türkçe ama butonlarda new thread yazıyor :)
-
http://www.karsapani.com/deneme/showthread.php?t=7
burdaki konuda da kodlar çıkmış. alıntı falan yapılmış ama kodlar görünüyor.
[quote author=skisu link=topic=9.msg29#msg29 date=1266699613]
bende 10 senelk kayakçı yeni snowboardcuyum he bide sitenin isim babasıyım

hayırlı olsun arkadaşlar site hepinizee
[/quote]gibi
Kartepe Canlı Kamera Görüntüleri
[size=12px]Kartepe[/size]
[size=13px]Kartepe - Rent A Play[/size]
[img width=680 height=299]http://www.sinantaga.com/wp/wp-content/uploads/2008/01/pist.jpg[/img]böyle bişey de var -
o resimler nerden çıktı lan öyle :)))
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
"ÇALARSAN ALLAH TAŞ YAPAR ageofonlineturkiye.com" malsın yemin ediyorum
-----------------------------arkadaşım geri zekalımısın sen
-
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
işine gelince allahcı oluyorsun di mi, milletin dini ve korku duygularını sömüren mesajlar koyuyorsun.Önce pcndeki korsan windows u kaldır, sonra böyle mesajlar ver.
-----------------------------Kardeş sen harbi gerizekalısın bak başlıkta ne yazıyor ayrıca oradaki resim deil simele
siteyi smf den vbülletine geçirdik şimdi test ediyoruz o resimleride ageofempiresonlineturkiye.com dan çekmiş olmalı resimleride koyan ben deilim bukadar. Anlamazsan öküzün tekisin demektir
-
benim zamanında kurdğum hotlink koruması çalışmaya başlamış demekki :D
domaini yanlış yazmışım :D
-
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
işine gelince allahcı oluyorsun di mi, milletin dini ve korku duygularını sömüren mesajlar koyuyorsun.Önce pcndeki korsan windows u kaldır, sonra böyle mesajlar ver.
-----------------------------Kardeş sen harbi gerizekalısın bak başlıkta ne yazıyor ayrıca oradaki resim deil simele
siteyi smf den vbülletine geçirdik şimdi test ediyoruz o resimleride ageofempiresonlineturkiye.com dan çekmiş olmalı resimleride koyan ben deilim bukadar. Anlamazsan öküzün tekisin demektir
o site senin değil mi ? aof sitesi ? gökten vahiyle mi indi oraya senden habersiz :D neyse ben elestirimi yaptım, gerisi beni ilgilendirmez, kolay gelsin, hayırlı çalışmalar şakirt
-----------------------------lan gerizekalı sabah sabah beni kızdır ma o site benim diye içerikte benim olcak diye bişeymi var ayrıca sanane canımı sıkma benim
-
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
o site senin değil mi ? aof sitesi ? gökten vahiyle mi indi oraya senden habersiz :D neyse ben elestirimi yaptım, gerisi beni ilgilendirmez, kolay gelsin, hayırlı çalışmalar şakirt
-----------------------------lan gerizekalı sabah sabah beni kızdır ma o site benim diye içerikte benim olcak diye bişeymi var ayrıca sanane canımı sıkma benim
içerik zaten senin değil doğru dedin burda işte, alper in sayılır o site, ama ona da madik attın sonunda işin bitince, yaramaz çocuk seni.
-----------------------------o benle alperin arasındaki sorun seni ilgilendirmez
-
sakin olun gençler
-
höyt noluyo bakiim burda :)