VDSL2 Temmuzda Ama Fiyatlar Felaket
-
VDSL2: Dağ fare mi doğuracak?
Türk Telekom, beklenen VDSL2 hizmetini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...Uzun süredir konuşulan, ancak bir türlü gerçeğe dönüşmeyen VDSL2 hayalleri nihayet gerçek oluyor. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, mevcut paketlerden çok dahahızlı internet erişimi sağlayacak olan VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line2) hizmeti, 1 Temmuz'dan itibaren internet servis sağlayıcılar aracılığıyla son kullanıcıların hizmetine sunulacak.
Türk Telekom, VDSL2 hizmetini 2 ayrı paket halinde sunuyor. İlk paket 16 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı vaat ediyor ve aylık ücreti 98,04 TL olarak belirlenmiş. 32 Mbit download ve 1 Mbit upload hızı sunan ikinci pakete sahip olmak isteyenler ise 128,44 YTL'yi gözden çıkartmak zorunda. Ayrıca her iki bağlantı hız seçeneği için de, ilk bağlantı ücreti olarak 29 YTL ödenmek zorunda.Kaynak:CHIP -
telekom sonunda ıyı bırsey yapacak dedık. yıne yaptı yapacagnı bılmem kac mılyon fatura :|
telekoma karpuz gırsın
-
aaa hayret kota koymamışlar :D
-
Bizde karpuz ucuz, caponyada adsl ucuz :|
Ama en azından türkiyeye gelmesi iyi bir adım olur güzel...
-
sonradan ucuzlar bu ama uzun bi sabır lazım
-
muhahah :D bununda 4 gb kotalı versiyonu yokmu :D:D
-
4096 - 89 ytl ödüyorum 98 ytl ona gecıcem ;) temmuzu beklıyorum :) yinede telekoma kafam gırsın
-
aslında hiçbişey değil
şuan 2048 için 70 ytl ise 16 mbit için 100 ytl hiç bişey!?
-
yok abi fiyat gayet iyi sen şu anda sınırsız 4 mbitr ne kadar ödüyon ?
al bu tarifeye geç sadece biraz fazla ver 32 mbit olsun bence çok mantıklı ama millet vdslden kurtulmaya çalışıyor biz daha vdslye hazırlanıoz amk :S
millet 100 200 mbit kullanıyo ama buda normal kayıtlı kullanıcılar için gayet hızlı firmalar heralde isteseler 2000 mbit aabilirler dime ?:S
edit hatta gelirse ben hemen 32 mbitliğini alabilirim sınırsız 4 kişiyle paylaşırım yavaşlamazda ohh be gel keyfim gel wirelessinm canı sağolsun
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------aslında hiçbişey değil
şuan 2048 için 70 ytl ise 16 mbit için 100 ytl hiç bişey!?
-----------------------------
E tabii ki sana sunulan fiyat itibariyle bunları içselleştiriyorsun. Kazık bunlar. Tıpkı bir zamanlar Turkcell denen şerefsizin ülkeyi soyması gibi. Hem yine de sevinmeyin. 32/10 = 3.2 mb olarak bize yansıyacak. %15 TCP felan kayboluyor felan diyorlar. Şerefsizlik yaptıkları yetmiyormuş gibi. -
4096 bilem tatmin etmior beni 460 kb ile dosya çekıyosun :D dıgerını 16 mb :D woow :D 3 makınayla gırdıgınde baglantı cacık oluyo ;)