Ve Beklenen Konu.. Satılık İllüzyon Numaraları..
-
hacı ben şaka yapmıştım ya sen ciddiye mi aldın ? gercektende verılen emeğe oyle bı saygısızlık yapacagımı düşünmüyorsundur umarım =).. ayrıca ciddiye aldıgını varsayarak bır oncekı mesajımı edıtlıyorum..
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ben şaka yapmıştım ya sen ciddiye mi aldın ? gercektende verılen emeğe oyle bı saygısızlık yapacagımı düşünmüyorsundur umarım =).. ayrıca ciddiye aldıgını varsayarak bır oncekı mesajımı edıtlıyorum..
-----------------------------(= Hocam bende şaka yapmıştım..
-
sigara söndürmeda sigara haricinde, başka malzemeye gerek var mı?
-
Videoları indiremiyorum ya. Başlamıyor download. Keşke başka siteye upload edebilsen.
-
stillalive bunu yazdı:
sigara söndürmeda sigara haricinde, başka malzemeye gerek var mı?
-----------------------------Bunun cevabını sadece satın aldığında öğrenebilirsin (=
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Videoları indiremiyorum ya. Başlamıyor download. Keşke başka siteye upload edebilsen.
-----------------------------Rapid'e etmiştim ama sildi.. neden başlamıyor ki download.. herkes indirdi :|
-
böyle şeylere merakım vardır. magic necmi vardı bi sıralar onunla beraber baslamıstı bu merak. Param olsada alsam keske :/
-
çarşamba gününü iple çekiyorum hokkabaz :W
-
hokkabaz bunu yazdı:
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------alin istediginiz kadar hileler :) http://www.youtube.com/user/*****
edit iso: aip hocam başka konu altında başka şartlar altında verirsin o linki.
-----------------------------İso teşekkürler..
Zoom8 ben orada ne yasmışım sen ne yapıyorsun.. Mutlu mu oldun onu verince ? Yada verdinde ne oldu ? Oradaki numaralar sahne oyunları.. Onların malzemelerini nerede bulacaksın ? Ayrıca Buradan kimse sahneye çıkmak istemiyor.. Sadece ortamda farklı bi etki yaratmak istiyor..
-----------------------------Pardon haji ya prestijini kirletim , yazinin tamamini okumadim bana göre bu oyunlari yap videolarini paylas ama parayla garip geliyor hurafe isler bunlar.
-
Bende bunları öğrenirken para verdim.. Bedavaya vermem saçma olmas mı ? Ayrıca hurafe ise inanma.. Kimse seni zorlamıyor..
Ne derler bilirsin.. Gölge etme başka ihsan istemem..